Gints jau noteikti ka pajokoja :))
megafox tā pa sīko (3x5x3+20)=65Ls pamakšķerēja a gintsgg pa nopietno (22x5x3+20)=350Ls pavakariņoja :DDD
man zivs pa tādu ceņņiku, kaut teorētisku, spiestos kaklā... :)
Domāju ka gintsgg norādīja uz Megafox atklāto tekstu par MN pārkāpšanu - Ņurņiku un zemmēra vēdzeles filejas likšanu uz āķa un atklāto piebildi -dabas aizstāvji - čīkstuļi - lūdzu paklusējiet!
Ruu - no kā izriet, ka man nekad nav gana ? :)
P.S. Reizēm ļautiņi forumā ir smieklīgi :)
Gan jau ka tikai tautas "kacināšana", atļautais skaits ir 5 un minimālais garums 30cm, nedomāju, ka pieaudzis cilvēks uzvestos kā bērns.
gintsgg> 22 zemmērus noēdi? :/
Sestdien , Gaujā copēja daudz bet mazas , 22 gb . , lielākā 29 cm , kopējais svars 2,5 kg . visas paturētas , neskatoties ka mazas , gardas tomēr gan .
nee man probleemas tikai ar taadiem kam nekad nav gana
vakar Bārtas upe no 18.00-24.00 3 cilveeki 5 makshkeres. 000
Ruu - Tu esi viens no tiem, kam lielas problēmas ar visu ? :)
Es ar 6 dien biju pie lpg liepajas kanala. Pirmais metiens smuks asuks. Un talak pilniga nulle. Apkartejiem ar neka
es esmu dzirdeejis par darzinu ieteku(tuuliit aiz licencem), es tur tagad uz pumpainiem braukaaju;)
tad jav var nopirkt licesi.jo keram metrus 150 uz leju no hesa,tur ir tadi krasti kur veidojas aizstraumes.
aaigars, par HES es esmu dzirdējis, ka tur jābrauc janvari, bet drusku zemāk, jo no HES 700m uz leju ir licencētā zona. Laikam būs jāmēģina
didzix,nezinu kaa tagad,bet gadus 15 atpakal braucu kert vedzeles tiesi zem rigas hesa.kamer hess stradaja keras labi un lielas,lielaka3,2kg bij.tagad gan loti sen nesmu bijis,bet meginat var,ari kads zandarts vedzlojot ir trapijies.
Megafox naakamreiz savu pinciiti uzfilee,maajaas tev vinjsh taapat njikchemu;)kas zin varbuut kjeraas
Deerejhon Akmenjtaci zini,ja zini,tad vajadzeetu zinaat ka taa ir populaaraakaa veedzelju vieta Lubaanas apkaartnee
to didzisxxx
Es arī par šito štukoju, bet laikam jau nebūs, jo man liekas, ka vēdzelei vajag normālu straumi.
Kaads vareetu pateikt vai ir kaut kur Daugava pie Riigas kaada laba veedzelu vieta?