Ko tur daudz stāstīt,-met un velc....D. Bet ja nopietni ,vēdzeļu tur ir tiešām daudz un vidējais svars ir ap 1-1,5kg.Tik mazas kā tai filmā tā lielākā,es divos gados kopš tur copēju,esmu izvilcis kādas 2-3 .Vienīgā problēma,tur kur ķeru uz grunts ir diezgan daudz dažādu grimušo baļķu ,tādēļ diezgan bieži gadās no trofejas šķirties...
gintsgg, ja tagad naktī sākšu par Zviedrijas vēdzeļu izmēriem stāstīt,tad toč gulēt vairs nevarēsi...Nakts mieram pačukstēšu vienu,-tāda izmēra kurkulēni, kā tai krievu filmiņā rādīts,man vēl nav trāpījušies...D Ar labunakti.
Diezgan agri , man pagāšgad pirmā bija 14 septembrī , viss iespējams , vasara arī ir aukstāka kā pagājušogad . Būs jāaizlaiž atklāt sezonu .
Zhivs , kurā Lielupes galā bijāt ?
Nosledzu no vakardienas 18:00 lidz sodienas 18:00 vedzelu copiti, kopa 5 zivis, 2 mera! Viena brengaka patureta, esma saspraustas lasa ieksas! Lielakai vedera parpildits ar grunduliem. Bet vispar tagad bus ka ar nazi nost, zivs bus gatava iet miga! Kolegim vieniga vedzele un vedera mazini lidaceni, tagad rij visu kas kust!