Kā jau ierasts savu plekstu sezonu iesāku jūlija mēnesī. Visbiežāk to darīju kopējas kompānijas dēļ kur 4 ģimenes nofraktē jau padsmito gadu, konkrētu vietu,Jūrkalnē.
17 gab. no plkst.18 līdz nākamās dienas plkst.7 rītā. 4 plekstes ap 400 gr. Pārējās zem šī svara, bet bez lapiņām.
Nu normāli, bet parasti, šajā laikā braucu pēc zuša kunga.
Šoreiz uz lunkano abloms.
Tā arī vajag, jo pēc jaunajiem noteikumiem latvieši glābs pasauli, jo nedrīkstēdami paturēt ne zuti, mēs būsim zušu sargātāju tauta.
"Es ar to lepojos". Man gan te viens francis/draugs facebook uzjautrinājās, ka pie viņiem stikla un citus zušus ēdot pilnām mutēm restorānos, bet tas esot labi, ka latviešiem ir zirga galvas.....:)))))
Nezināju ko piebilst vai iebilst.
Beidzot man prieks, ka Zemkopības ministrs iesācis pasakni ap kormorāniem un roņiem.
Ļoti iespējams, ka kaut ko es te arī esmu saknēs ieracis, jo vēstules, TV raidījumi, viesošanās dažādos radio, presse, šovi un tā tālāk, kur esmu atklāti arī lamājies, bet kā lai savādāk, ja nedzird, ne pa jokam izteicies par šo problēmu. Kāpēc franču zemnieki veltī sliktus vārdus Baltiešiem?
Tad varbūt kads Zem.M. beidzot nesīs augļus?......
Ir mums vieni frukti kas tikai korķē savas biznesa pudeles, rāda super video vai foto par noķertajām zivīm, deklamē/reklamē savus veikalus, bet slikti, ka neesmu dzirdējis nekādus tekstus par vājprātu no kormorānu un roņu puses.
Derētu mazliet padomāt arī par nākotni un nevis tikai par tagadni.
Nauda gan nesmirdot, vai ne.....?, CN, OK, S, Z, B, E....
Varētu satecēt kopā un apdomāt prātīgas rīcības, ja vien ir interese.