Sēžu mājā pie tā debīli piesaistošā monitora un domāju,kas tai butes miesā tāds par spēku, kas visulaik par to domāt liek... Nē ,nav man tā butes miesa vajadzīga,tirgū var daudz lētāk iepirkties. Paklausīties jūras šalkās,paostīt jūras sājo vēju,-lūk kas mani vienmēr vilina atgriezties atkal un atkal.Uz tikšanos....
Tonis, 2.oktobris 2015, 19:34
Oi oi Toni nemaz nezināju ka tev ir sirds! Romantiķis ! Sauc nu lietas īstos vārdos.. ☺ Es parasti mājiniekiem parasti saku ka braucu zelta butĕs pie jūras ar draugiem šnabīti padzerties.Pie jūras baigi labi garšo ar ceptu butīti.
Vēl divas viena uz slieku otrā uz garneli bretliņa marināde pazuda
Sēžu mājā pie tā debīli piesaistošā monitora un domāju,kas tai butes miesā tāds par spēku, kas visulaik par to domāt liek... Nē ,nav man tā butes miesa vajadzīga,tirgū var daudz lētāk iepirkties. Paklausīties jūras šalkās,paostīt jūras sājo vēju,-lūk kas mani vienmēr vilina atgriezties atkal un atkal.Uz tikšanos....
Tonis, 2.oktobris 2015, 19:34
Var jau braukt bez makšķerēm un pastaigāties gar jūru
Bute sāk nākt divas ir straume joprojam
šodien ap jurkalni kāds cope?
Sežam pie jūras straume arpratīga viļņi baigie vējš pa retam uzpūš bušu nau ziņošu kad būs
Ehhh kā gribās tais butēs :) tāda ka neliela skaudība pārņem :)
Bet visā visumā,lai visiem izdodas cope :)
Esam kolkā strames nav zāles ari nav vilnis liels bet kautkas jau vienalga ķeras
Vējiņš nepajokam,bet rīt vajadzētu aizlaist bušos.Vēl tik jautājums paliek aktīvs,kur:)
Startejām no Salaspils par rezultātiem ziņošu
sveiki kas ķerās pāvilostā..
vai labāk makšķerēt no krasta vai no mola?
uz ko ķeras labāk tur bute?
vakarā sola lībz pat 13m tas biški ir pa daudz sestdien uz svetdienu bus labāks
Ko varat ieteikt šodienai. Doma ir braukt butēs, bet vai vējš nav par lielu?
nestrīdēšos var but sakritiba bet tas bij fakts
jūrā ķeru jau 16 gadus pedejo 3 gados esam mainijuši uz vienu un to pašu kātu sistemas metuši vienā un tai pašā vietā un atšķiriba tomer ir bez perlitem tomer lielakas un vairak nezinu vai sakritiba vai ta ir bet fakts
straume21, 2.oktobris 2015, 11:45
Iperiekšējā reizē vienai makšķerei uzliku vienai pavadiņai 3 nelielas pērlītes, otrai 7 gab. Paņēma, kur bija 7 gab.
jūrā ķeru jau 16 gadus pedejo 3 gados esam mainijuši uz vienu un to pašu kātu sistemas metuši vienā un tai pašā vietā un atšķiriba tomer ir bez perlitem tomer lielakas un vairak nezinu vai sakritiba vai ta ir bet fakts
Pēc savas ļoti daudzu gadu pieredzes uzskatu,ka bumbām pērlēm nav īpaša loma,ja bute ir tur kur ēsma,tad ņem,ja gribēs ēst.Tas,ka ņēma ar pērlēm labāk nekā uz sistēmas bez,ir vietas un bušu klātbūtnes vaina.Viņa var būt daudz vienā vietā,20m pa labi pa kreisi 0.Jāmeklē,jūra,sēkļi nav taisns galds,ir pacēlumi,kritumi,pat 5cm ir no svara.Un vēl svarīgi kur tu iemet to ēsmu,pat 3m robežās,pirms sēkļa,uz sēkļa,pēc sēkļa-tas viss ir no svara.Nevar uz dullo žvidzināt,jāskatās līdz kur svins krīt..