Pastāstiet lūdzu par pērlīšu pielietojumu pavadu apdarē jūras copē. Kāda izmēra, materiāla, krāsas utt...dienā, naktī? Kāda pieredze?
tisrim- kas Tevi kavē to darīt???
Iesaku izveidot tēmu - sviests. Tur varētu čatot par cepumu cenām, svina apvalkiem, pohu ilgumu utt. Tēma piedrazota, kā nekad agrāk.
Gatisl- vai tiešām Tu esi neglābjami garīgi nomocīts??? :DDD
Toni, zivju atkal nav, tagad tiešām vairs uz jūru nebraukšu :)) .... vismaz pāris dienu noteikti :)
Toni- nu es tā kā citus variantus pieminēju, parasti līdzi nāk misiņa apvalks, ar tētauda stieni bonusā :)) Labi, beigsim, ko nu tur....
Nu jūras copē svinu galvā var konkrēti dabūt...
Gati,japrojām zivju nav?...D
Reāls secinājums, tie kuri karājās virvē vāl mazāk dzīvo, it sevišķi mazs izdzīvošanas gadījums ir atrasties ar svinu galvā....:)))
Zinātniski pierādīts, ka cilvēki, kuri regulāri smēķē un lieto alkoholu, dzīvo daudz ilgāk nekā tie, kuri griež vēnas.
Kamēr hoķim pārtraukums atskaitīšos par copi Liepājā.Copēju no krasta ar 2 gruntenēm.No 14:30-18:00 6 normāla izmēra butes.Nav jau nekas spīdošs,bet ir gājis vēl žēlīgāk.
Urmas-kas tur ko skaust vai neskaust, paņemi tārpu, uzlieci uz āķa(ne tas kas forumā) un iemeti, kad rausta , piecērti :))
Kā man galīgi neskauž:DDD
tere Toni, Tu jau zini .... Nav un viss :)))
Tās jau nav zives, tadas zivītes vien ir :))
atkal zivju nav, nav un vēlreiz......
Tā, šodien biju pie jūras Liepājas republikā :) Nopirku kilo ar brētliņām - 30 s /kilogramā:), mājās atgriezu tikai astītes, pārējo ietaisīju visiem zināmos konservos -ķilava :) Tārpus arī paķēru, ar nodomu ! :)
Ap 14 :00 biju klāt, pirmā bute nelika sevi gaidīt, tad klusums un pēkšņi viena interesanta cope (bez rezultāta) un uz tārpiem,... parmetot - galā jau bija lasītis(to izvilku), tad vēl viena līdzīga cope, bet pa tukšo....Tā pa to dienu tās butes lasījās(cepšanai sanāca). Interesanti ka visas bija zeltplekstes, garneli ko sadāvāja Liepājas copmaņi -tā arī neko neizvilka...
Uz tumsu nomainīju sistēmas- viens menčuks, varbūt pat bija mērs, bet baigi vājš, to atlaidu "padzerties" :)
Ap 19:00 laidu mājās, jāskatās hoķis :)
andis47
Rīt kaut kur Irbes ietekas rajonā gaidu:)
labi, pierunājāt..., aizbraukšu šodien arī uz jūru :))
O jā,īsti neieskatījos,man Gold kaut kā vairāk iet pie dūšas.