A kā tur sanāk ja pačuč turpat jūras krastā...
Noķēri 5kg un stiep uz mašīnu.Tur biku pačuči un nākamā rītā ej atkal copēt.Ķer vēl 5kg.:))
Bikiņ jautājums jūras speciem.Copēju jau pasen aber tikai pirmo reizi mūžā laidīšu uz butēm.Cēsis jau takā nav pie Ventiņu krastiem. It kā norma 1 makšķerēšanas reizē ir tie 5 kg.Nez kā tur skaitās ja copi sāc pusdienlaikā un beidz nākošās dienas rītā. Zinu ka jautājums pastulbs, bet interesē tas termiņš -1 makškerēšanas reizē(Vienā makšķerēšanas reizē vienam makšķerniekam lomā atļauts uzglabāt un paturēt: asarus, kas noķerti iekšējos ūdeņos, un plekstes, kas noķertas jūras ūdeņos, – piecus kilogramus no katras sugas;).Cik ta reizes manā gadījumā sanāk?
nu man galīgi nesagādā baudu daļu no copes operēt plaukstiņas vai siet jaunas pavadas. man patīk izvilkt, mazās uzreiz noņemt un palaist, lielās spainī, ēsmu uz āķa un krēslā pa cepumam uzkost :)
Bet zirgs jāpiesien tā vai tā, tad kāda starpība?!?
:)))
Sagi
Tēja nav alus,daudz neizdzersi!
:)))
...vai arī beidz grauzt cepumu! :DDD
Reiz viens viedais teica, ka āķa lielumu nosaka tikai un vienīgi kumāsa lielums, t.i., pēc manas saprašanas- ja gribi uzsprauzt, bet vairs nevari- tad ņem lielāka izmēra āķi! :DDD
uz lieliem āķiem teišām copes ir daudz retāk vai nu vispār nav.
Esmu ķēris 5 līdz 7m no krasta, un izmērs bij liels, starpcitu pagājušo gadu tuvajā ditancē vislabākais kļovs 17 kg 6 stundās un ar āķu lielulmu butēm izmērs diezvai atsķirsies uz maza āķa var noķert lielu buti.
Svētdien starp Jūrkalni un Užavu no 7 līdz10 tikai 3 zives.Aizbraucām uz Ovišiem.Vīru daudz,zive arī.
kkas- īsti negribu piekrist par to āķu lielumu. Bet nestrīdos, jo neesmu experts. :DDD
es esmu arī ķēris dažus m no krasta. kur pats pēdējais vilnis plīst. vienīgi lielākoties visas ir plaukstiņas,reti kad normālās pienāk tik tuvu. bet, ja lieto lielus āķus, tad tā nav problēma. iesaku visiem likt lielus āķus, uzreiz cits copes kaifs. butes retāk, ber rupjākas.
hromoj, kur tas bija? Biju pag sestd Mazirbē, tur tik sekls, 5 m no krasta ūdens nav nekāds....
cento
es esmu ķēris butes 2-5m no krasta, pilnīgi mierīgā jūrā. Kāti bij nolikti uz žāklītēm horizontāli.
sledstvije veļi znatoki:)
Kurš tad no mums bij skaidrā?
:DDD
Paga,paga,video nebija no bušu ķeršanas! ;)