es ar tā skatos, ka pēc pašreizējām prognozēm vienīgā pieņemamā diena varētu būt nākošā otrdiena :(
otboi Zacep vijoli ar spoli varēsi savākt jau ceturtdien vakarā -būšu pie sevis
Jā,izskatās,ka 5dien plānotā ekspedīcija uz Pāvilostu vējenēs būs jāpārceļ uz citu reizi,žēl ka tā.Bijām jau salasījušies liela kompānija:(((
Zivnieks,Tev taisnība.Ir gadījies pie jūras būt,kad vējš nav nekāds lielais,bet jūra šūpojas ne pa knapo,jo iepriekšējā dienā bija spēcīgs rietenis un to bļodu kārtīgi iešūpojis,tik ātri nemaz nepiestāj.Ja iepūš krasta vēji,var būt arī līdz 6-8m.s.,jūra diezgan mierīga.
Man ir jautājums.Kā vispār ķer Vēja zivis,un uz ko utt?
un vēl jau arī vēja virziens daudz ko izsaka - piemēram tas pats 3-5, ja pūtīs no jūras puses, nekāda baigā atpūta nebūs - šūpās ne pa knapo, aber ja pūs no krasta, tad arī drusciņ lielākā vējā var justies tīri omolīgi..
Sorry,ekstrēmi bij domāts.
P.S. līdz trešajam sēklim nemaz nevajag dzīties,manuprāt labākā cope ir uzreiz aiz 2. sēkļa.
Pie 3-5m.s.superīga atpūta,5-7m.s. ne tik jauki,pie 7-10m.s. jau diezgan ekstrāmi.
pasakiet lūdzu kāds vēja ātrums (m/s) normāls, lai varētu iebraukt ar laiviņu jūrā līdz 3 sēklim un pacopēt. Laiva gumijas ~ 3m gara.
rīt no rīta sola brāzmās 8m/s nevaru saprast vai var riskēt vai tomēr pa daudz
kasix neustraucies gan mes tevi panems copet :D
Taisamies 5dien uz Pāvilostu,bet pagaidām izskatās,ka laika prognoze ne visai laba.Meteo lv rāda ciešamu,bet Gismeteo paredz pamatīgu jūras šūpošanos.Varbūt ir kāds gaišreģis,kas var paredzēt,kāds būs laiciņš 5dienai?
Briket
Turu Tevi pie vārda, tu manu nr zini ja kas, kad brauc neesi lepns ;)
Kā ar tautām uz ziemeļu mola darba dienās? Nav baigās masas? :)
Tā, atbildot uz visām vēstuēm uzreiz man vieglāk ir šādi, varu teikt ka ķerās labu laiku gan vējenes , gan reņģes, butes, jūras grunduļi un diezgan labi :)
Visiem ne asakas ! :)
P.S. nošķīda dators ....
Vējenes vislabāk ķeras rīta pusē un līdz pusdienaslaikam.. protams, var būt arī izņēmumi.
bet ka ar veejeneem, kad vinjas labak ķeras, no riita vai vakaraa, vai tam nav nozimes? pa dienu keras?