nu to nevar ne izmērīt ne nosvērt,ne uz pannas uzlikt ,vienīgi uz copenes nedaudz paturēt....
Tie vienmēr ir labie,kas aiziet...
;))
Liepājas pusē ap 4kg ar butēm, cope daudzmaz jēdzīga sākās ar tumsu...kautkas labs arī aizgāja:)
Miķeļtornī no 12 līdz 16.30 nedaudz vairāk kā 7kg.
Šodien aizbraucām uz copi 6km no Jūrkalnes uz Ventspils pusi - nēkā bija.. Vilnis paliels, zāles varēja kilogramiem vilkt ārā! Es jau smējos un teicu bračkam, ka jāsāk jūras kāposti skābēt:D Pagaidījām laiciņu, jo solīja,ka uz dienas otru pusi vējš biku pierims,kā tad - lika pagaidīt, braucām mājās.
nupat atgriezos no copes Jaunciemā no 9.00-17.00 pa dienu cope knapa bet šo to izdevās sadabūt,cope sākās no 15.00,izmērs labs un skaits arī normāli-25gb
šodien liepenē čomam ~40 butēm līdz 14iem bija, nezinu konkrēti no cikiem, bet cope laba un izmērs arī!
menca panema uz garneli, bet butes pa kadai uz rengji .
paldies.....a var but kautkas zina kadu vobleri labak izmantot priek juras asara???
es dzvoju skotiju es esmu bijis zveja vasara uz makreli un tagad rudeno es braukaju zvejot juras asari...nesen biju nokeru 6 maktigus....vasara esmu nokeris diena sakot no 4 beidzot at 15 :)
Kāds par Ovišiem info nevar ielikt kas šodien darās?
daddy_i, uz ko menca paņēma?
izmers ir labs, iemest nav gruut, copmanim nevajag pljeguram buut! :) jap, rums!
Mes bik us liepajas pusi, nevienu neredz.
5 smukas butes un laba menca
Daddy,tautas visapkārt kā ļorkst?
Daddy, kas sortimentā? Akkal rums?
:)))
jurkalnee iemesls ienemt - pirmaa smukaa bute. Vejs ok, jura vilnojas, straume zale nav
Njaaa. Šodien laikam no krasta vismaz V-pils pusē nav ko darīt. Miķelī sānu vējš + straume un jūrā līmenis augšā, Staldzenē jūra gandrīz mežā. Pabraux pastīsies, kas uz Liepājas pusi notiek. Laikam dažiem bija taisnība, ka vēl pa agru uz jūru doties. Varbūt rīt / parīt.
tiko no z-mola,cope normāla,labāk garšo reņģe.izmērs arī dīvainā kārtā labs,rezultātā,2 mencas un pus spainelis ar butēm.
p.s.-čanka arī normāla,viļņi šļācās mutē :)