atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Vienīgi pie Rieteņa piekrastē reti kad ir tādi mīnusi :)), bet nu tas tā ....
JanisC4 18.10.10
līdz -10 un R vēja vēl ņem , sūdīgi ka garneles tā arī neatkūst, vienīgais jātur aiz vaiga :))), un rokas un deguns sāk salt, bet tā neko...
Bralītis ----Var gadīties, ka ja būtu 10m pagājis sāņus un arī nekas nebūtu ...Rāmā laikā , vasarā braucām kādreiz skatīties kur jūrā no krasta bedres atrodās, žēl tikai ka tās mēdz pēc vētrām arī mainīties :) Ir bijis kad švaka cope un uz bušu sistēmām švaki neņēma, čoms uzlika sistēmu uz brekšiem, smalkam pavadām, maziem aķīšiem, lēni , bet apvilka mūs visus kopā ņemot :))
Bralitis 18.10.10
Roli - Tu jau esi jūras puika -man no jūras copes tikai tik daudz saprašana ka jānopērk sistēmas ,pat neiedziļinos ,kādi āķi,kādi tur grabuļi sakārti utt.Galvenais - piemīzt kurzemes krūmus :))) Bet te es reāli uz šaru trāpīju ar vienu sistēmu ar maziem āķiem desmitniekā . Tajā dienā vēl bridām pār garo peļķi uz sēri ,cofmaņu bij daudz ..neviens nevilka.... bet spaiņuku pievilku ...tā nebij meistarība ..tā sanāca:))
Kad normāls mīnuss uznāk tad vairs neņem ....nu tur arī jāskatās kur un kāds vējš, jo ziemā Rietenis siltaku ūdeni var piedzīt un cope atsākās ....
JanisC4 18.10.10
Bute ņem cauru gadu izņemot nārstu un laiku kad viņai negribas ņemt!
farruhs 18.10.10
Vienīgais, ka pēdējā ziemā sniega bija tik daudz, ka līdz jūrai tik pagrūti.... it sevišķi, jo tuvāk Kolkai, jo vairāk sniega. :)
JanisC4 18.10.10
vienīgais makšķeru turētāji ūdenī jāsprauž:))
farruhs 18.10.10
Nu tak kādu gadu atpakaļ jau šeit izspriedām, ka nemaz tā jūra tā neaizsalst. (neiet runa par līci)
Decembri esu bet tad nebija mīnusi. Butes ķērās.
JanisC4 18.10.10
kāda vaina decembrī vai janvārī, ka tik jūra vaļā
GaBe 18.10.10
uz taa ledus gabala ? :D
farruhs 18.10.10
Bralītc! Es ar pirms 2 nedēļām Miķelī biju un izņemot bērzlapes nekas tur āra nenāca. Vai tik vien āķos tur tā štelle ir bijusi?
faruhs- vismaz viens ir ! :)
Es jau Brālīti zinu šitos un citus knifus :)) iepriekšējo komentu rakstīju kā sarkasmu :))
farruhs 18.10.10
Vot tagad man sacēlās jautājiens.

Ir te kāds, kurš piem., decembrī vai janvārī uz buti sēdējis?
Bralitis 18.10.10
Roluk tā nu nav.Pēdējo reiz 2 nedēļ atpakaļ kad bijām miķelī - man vienīgam ņēma.Vilku non stopā.Pārējiem bij tik pa vienai -divām.Bet viņa apakšā bij. Ņēma tik uz manu vienu kātu.No sākuma pamatojoties uz vidējo reibuma stāvokli nevarējām atšifrēt kas pa štelli. Visi sanāca rinķī skatījās kā lieku ēsmu,iemetu,izvelku,spainis tikpildās:)) Tad viens koļega ar 0,2 promilēm paziņoja ka man ir mazi āķīši - tad tikai sāku pētīt -tiešām maziņi.Viņs no lielajiem āķiem paknibijāja,papluinīja (šie vilka apgrauztas garneles ārā) bet man uz mazajiem āķiem sēdās virsū,,,tā kā ja kādam tas palīdzēs ... dzeru tikai 40 grādīgas dziras :)))
farruhs 18.10.10
Arī pirms vētras šamās bija mazgustīgas... šogad viņas laikam slinkas.

P.S. Nu ko es jums visiem varu teikt... novilkties butes pilliem spaiņiem varēs tad, kad sniegs būs līdz pautiem. :D:D:D
JanisC4 18.10.10
baigi daudz bija dēļainas, tas ir mazkustīgas kaučkur guļ, varbūt tas tik pēc vētras?
Gatizs 18.10.10
Redzeejaam mirgalkas zibsniijam tumsaa taa jau ar Roli domaajaam ka kaads atkal ieveelies!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs