RolisLiepaja
14.10.10
RolisLiepaja
14.10.10
Murgs- Brēmenes Ādams 9 dienu brienā, atrodās nežlīgakā cilts, ko sauc par kūriem (brauc šurpu turpu) , tie sen no mesliem atkāvušiem (Grobiņa).....tiek uzteikti Egila sāgās ....Kuršu ķonoņi(karaļi) , Kārlis Ulmanis zemes atņēma , bija brīvzemnieki, klaušas 2 reiz gadā, tiesājās .....
fridis
14.10.10
Sveiki copmaņi,kādas prognozes svētdienai,doma laist svētdien uz cop,uz jūr?
vinnijs
14.10.10
Kurš pastāstīs, kā tur īsti ir ar to lašu paturēšanu lomā? Cik var , kur var, kur nevar?
murgs
14.10.10
nu neiešu strīdēties ar iedomīgajiem kuršiem.esmu lepns ka esmu zemgalietis,jo zemgaļu pili Tērveti pat vācu krusneši nevarēja pakļaut,ko nevar teikt par kurzemniekiem,kuri jau bija padevušies.tā lūk katram savs lepnums.
RolisLiepaja
14.10.10
Dobelnieki ? pse- dullā dorša, zacene, ķēķis, benķis, ķeburs ...:)) Ja to zina, tad mūsu ex prezidente nāk no šuķenes, ķāķišķes, šuķenes, jēču apgabala .....:)
murgs
14.10.10
kad braucu uz Dobeli,tad vienmēr pie pilsētas robežas saku,Sveika Vecā Dobele!!!
sagittario
14.10.10
Murgs- to var redzēt!:)))
Īstenie dobelnieki lieto jēdzienu "vecā;-ais": vecais pasts, vecais Sprīdītis, vecais unītis, vecā poliklīnika utt. :))))))
Īstenie dobelnieki lieto jēdzienu "vecā;-ais": vecais pasts, vecais Sprīdītis, vecais unītis, vecā poliklīnika utt. :))))))
RolisLiepaja
14.10.10
Ar mani ir sarežgīti, te molu sistēma ar zivīm ko daudzi nepazīst utt... Mans princips, pa gaismu 4 nr. ar spīdekļiem, naktī izteiktāki spīdekļi un 2 nr.... nu uz mencu.... Starp citu ja ķer uz 4nr (ES) daudzas butes tik pasit , bet neierij , gadās ka nozīmes izmēram nav ...
Arc1ks
14.10.10
Roli man jautājums tev:tu uz nakti ejot lieto tās pašas sistēmas ko pa dienu vai maini,vai kā kuro reizi?vai tu esi uzsējis ka var lietot vienmēr?
sagittario
14.10.10
Paldies par vēlējumu, roluk7! Viepli un copētāju arī vajadzētu pieslēgt, nu tā- jautrībai! :)))
RolisLiepaja
14.10.10
Sagittario- lai Tev jauks vakars un par vēdzelēm solījums paliek spēkā :)
sagittario
14.10.10
Mans teksts par to sviestu bija jāuztver caur pievienoto smaidiņu- zīmi :))))
Man pašam buterbrods bez sviesta nemaz neiet pie dūšas!!!
Man pašam buterbrods bez sviesta nemaz neiet pie dūšas!!!