atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

vilkzivs 02.10.10
maconis- tici man ja tā bute būs tad po ko liek vai reņģi,brēču vai garneli....ja nebūs tad ar tie ķiploki neko nelīdzēs:)
maconis 02.10.10
ceriba ja nekas nekeras mosh kadu ar alkoholismu sirgstoshu buti uz alinja nokert
maconis 02.10.10
obligati atstashu garneles ar pakeru lidz un neiztrukstosho alinju:D
Visādā gadījumā atstāj arī bez ķiploka kādu porciju :)
maconis 02.10.10
saliku sovakar rengju gabalinus rit redzes kas sanaks:)
Rezultātu var dabūt no vienas galējības otrā, vai nu ļoti labi ņem vai slikti ...
maconis 02.10.10
dzirdeju uz butem esot it kaa baiga esmas recepte renges ar kjiplokiem sajauc un uz nakti atstaj un tad uz akja virsu vai kads ir meginajis un kadi rezultati?
Dzeerve 02.10.10
rīt nomēģināsu veiksmi tuvāk dzīvesvietai tepatās uz d-mola.
Dzeerve 02.10.10
P.s. radusies tendence rakstīt ātri un ar kļūdām. :(((
Dzeerve 02.10.10
Hehē, ne vella.

Kārli, paskatoties kadas apm. 30 lapas uz atpakaļu tur bus rakstits ka ja peld pa ūdnei medūzas tad vari nemaz nemakšķerēt
kaarlizz 02.10.10
Neapsmejies mani par manu jautājumu, ko gan es, izlepis dienvidnieks, saprotu no copes jūrjā. :))
kaarlizz 02.10.10
Butēm grūti starp medūzām izgrūstīties vai kāds cits variants?
sagittario 02.10.10
Malacis, čingij! Man par Tevi kārtējais prieks!!!
Šoreiz Tu varētu pasludināt autortiesības uz "netikumi" ( drukas kļūda , droši vien, bet tas nekas!)
P.s. Vispār, čingij, iesaku pārlasīt tekstu, pirms spied "pievienot"! Es te kādu laiku atpakaļ teicu, ka esi prātīgs puika- nepievil!!! Piektajā klasē jau jāmāk rakstīt ar kommatiem, garumzīmēm un bez kļūdām, vai ne?
P.p.s. Zivtiņas Tu ķer smukas! Ne asakasturpmāk!
Dzeerve 02.10.10
Es domāju ka manui šodienas copi izjauca medūzas kuras bija loti daudz
Dzeerve 02.10.10
:DDD to jau jebkurs zinaja ko tu gribi pateikt
urmaas 02.10.10
cingij
labāk neteikšu,ko par šamiem domāju!te daudziem no tāda vārdu krājuma var ausis novīst!!!
:)))
Dzeerve 02.10.10
es zinu bet izlasi pats un neskai ka es sipu smadzesnes :DDD pasaki to tejiem kas tos netikumus izdoma
Dzeerve 02.10.10
:DDD
urmaas 02.10.10
cingij
nesip smadzenes.neviens normāls makšķernieks katrai zivju sugai atsevišķu uzglabājamo tīkliņu&spainīti uz copi nevadās!!!
urmaas 02.10.10
5kg-plaukstiņas,5kg-"plaukstas",5kg-mēra,5kg-lelās,5kg-...... .utt.kur nu vēl pa sugām!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs