atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

gatisl 02.10.10
vakar jūrā ( kurlandijas ) labs laiks un laba cope. bija tripleti un ierauta makšķere ar!
Dzeerve 02.10.10
Šodien arī nomēģināšu savu veiksmi saraiķos. kādas prognozes?
kasparsp 02.10.10
Pie Pīļostas vakar no 19-24 astoņpadsmit butes un viena menca!Izmērs labs un cope beidzās tiklīdz pie debesīm parādijās mēnesis!
argaver 02.10.10
Vai šitas vējš, kas pūš no krasta uz jūru ir labs priekš butēm ? Pēc loģikas tās vajadzētu pūst dziļāk jūrā..
eerglis 02.10.10
vakar biju Liepājas pusē, drusku uz ziemeļiem no Liepājas, no plkst 15:00 līdz 21:30.
Paldies visiem padomdevējiem copē gāja lieliski! :D

Laiks saulains vēj nav, straumes nav zāļu nav. Plezīriiski laikapstākļi, bet ko teiks buts?
Sākumā noķēru butes 6 nelielas, redzēju vairākas copes, bet galā nekā nebija. Tad iestājās pusotru stundu pauze, no 16:30 līdz kādiem 18:00 vai 18:30. tad sāka tumst, un cope pamazām atgriezās.
Kamēr copēju vislik iekšā nemiers, ka ar butēm vien šis stāsts nebeigsies, būs arī menca.
Čujs mani nepievīla, īsi pirms ap 21:30 fīderkāts locās, skrienu velku, un menciņa krastā gan!
sametu vēl pēdējo reiz abas makšķeres vienu uz vidēju distanci vienu uz tālu, un pamazā sāku pakoties.

Skatos fīdrkāts taisns izslējies velku ārā, nobeiguma akordam duplets.
Kamēr novācu fīderkātu, skatos jūras bomis ar taisns, velku ārā - triplets!!! Paldies jūra un uz tikšanos!

kopējais bušu svars un skaits nav precīzi zināms. pēc skaita ap 25 varēt būt, bet izmērs nav milzīgs, svars nav īpaši liels, ap 3 kg varbūt.

jēma labāk reņģi, brēča negaršoja, vai man švaku brēču iesmērēja :D
bet tās kuras lielākās tās uz garneli.
urmaas 02.10.10
Vilkzivs
kā man patīk,ka kādam veicās!!!
:)))
urmaas 02.10.10
copmanīte
izlasi ka velreiz tā lēnām to postu:)))
vildboy 02.10.10
Aigaram 16 butes esot, normāli arī ķeroties.
copmanite 01.10.10
Vakar Ovišos pa dienu bija noķrtas 20,butes."Bet šodien pa dienu pie miķelbākas tika noķertas 40.butes arī pa dienu
Liepājas pusē labs aplauziens šodien...
vilkzivs 01.10.10
nu pat kā sazvanījos ar janisardiviems-šie pa Ovišiem nu jau kā apmēram 3st un 10l spainis pilns.Intresantākais ir tas ,kur tā bute ņem:)apmēram 5 m no krasta,tālāk brienot nāk sīkaļa
copmanite 01.10.10
Urmass,kāpēc domā,ka es esmu copētāja?
ssslaviks 01.10.10
Kāds snorkulēja jūrā???
Kāda redzamība?
urmaas 01.10.10
vot to jau mācēt vajag.kur jūs atrodat tās vietas kur butes nav???
man ziņotājs nostučija,ka jemot labi.tik izmērs varēja būt labāks!nekas,gan pats atbraucis ieliks kādu atskaiti!!!
:)))
Norms 01.10.10
Vispār, biju tikai vienu reizi, ne divas! :D
Norms 01.10.10
Šovakar pabiju pie jūras Kolkas pusē, tik mierīgu ūdeni sen, vai vispār neesmu redzējis, ne viļņu, ne butes.
Norms 01.10.10
Šovakar pabiju pie jūras Kolkas pusē, tik mierīgu ūdeni sen, vai vispār neesmu redzējis, ne viļņu, ne butes.
Clemente 01.10.10
29.septembris , ventspils mols, 3kg , parsvara mazinas , nema visu dienu , bet neparliecinosi...
Leopolds 01.10.10
Nu labi, šoreiz mēģināšu krist ceļos un tirināt:)
Pirmdien pateikšu kas sanāca
Boroda 01.10.10
Var pēc eMKas metodēm, var arī kā ziemas makšķerīti tirināt (šūpināt, kratīt, aijāt):DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs