Liepājas pusē labs aplauziens šodien...
nu pat kā sazvanījos ar janisardiviems-šie pa Ovišiem nu jau kā apmēram 3st un 10l spainis pilns.Intresantākais ir tas ,kur tā bute ņem:)apmēram 5 m no krasta,tālāk brienot nāk sīkaļa
Urmass,kāpēc domā,ka es esmu copētāja?
Kāds snorkulēja jūrā???
Kāda redzamība?
vot to jau mācēt vajag.kur jūs atrodat tās vietas kur butes nav???
man ziņotājs nostučija,ka jemot labi.tik izmērs varēja būt labāks!nekas,gan pats atbraucis ieliks kādu atskaiti!!!
:)))
Vispār, biju tikai vienu reizi, ne divas! :D
Šovakar pabiju pie jūras Kolkas pusē, tik mierīgu ūdeni sen, vai vispār neesmu redzējis, ne viļņu, ne butes.
Šovakar pabiju pie jūras Kolkas pusē, tik mierīgu ūdeni sen, vai vispār neesmu redzējis, ne viļņu, ne butes.
29.septembris , ventspils mols, 3kg , parsvara mazinas , nema visu dienu , bet neparliecinosi...
Nu labi, šoreiz mēģināšu krist ceļos un tirināt:)
Pirmdien pateikšu kas sanāca
Var pēc eMKas metodēm, var arī kā ziemas makšķerīti tirināt (šūpināt, kratīt, aijāt):DD
Braukšu rīt ciemos, Emka! Pamācīsi?
Es nemāku Ezis! Es parasti tikai lūdzos:) Bet kā tev izdevās?
Mānīšanai ir dažādi veidi :
1. Mēģināt izspēlēt ko līdzīgu DS
2. Var mēģināt iemaņas no twiča
3. Var kaut ko no džerka
Nu ja nelīdz, tad uz plika āķa sprauž lapiņu ar uzrakstu- garnele, brēča, baigi labā paika...u.tt, velk ārā jūras zāles ar iepītu pa vidu lapiņu- afigenā bute un tā kamēr spannītis pilns :DDDDDD
nu ka jau kurs mak vinu piemanit pie ta aka ja vinai nav apetites
vakar pecpusdien un visu nakti nosedeju jurkalnes tuvuma,rezultats nu tads ,8kg butes un viena 500g menca,izmers visads lielakas bija 500g butes bet bija arii lapinas, norma bija braucu majas.
nakts forsa silta bet bute bija jamana no juras araaa...
vakar pecpusdien un visu nakti nosedeju jurkalnes tuvuma,rezultats nu tads ,8kg butes un viena 500g menca,izmers visads lielakas bija 500g butes bet bija arii lapinas, norma bija braucu majas.
nakts forsa silta bet bute bija jamana no juras araaa...
Nu - upeņu balzams jau somā - vēlāk tiks laists darbā jūras krastā :)