atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

kasparsp 01.10.10
Šodien pēc darba uz jūru!Jaatklāj šogad sezona!
Liepger 01.10.10
Liepājas tirgū šodien brēča ir (vismaz bija - ap 11:30).
dizuks 01.10.10
Nu ko, jāiet uz mašīnu un jālaiž uz ovišiem:) ta jau manīs kas būs... Ne asakas.
Vikzivs ...Nu ķeri pa nakti, kas tad man :D esmu vēdzeles un zušus arī pa dienu vilcis....
aigaigars 01.10.10
nu līdaku uz kartupeļa ar var dabūt, tak visādi gadās!
vilkzivs 01.10.10
roli- ka tad isti ir ar to spožo? urmaas saka ka čoms naktī noķēris,tu ka pa dienu...
aigaigars 01.10.10
labi, ka es neko dārgu jūrā neizmantoju, bet vienalga, ja 40ls aizvelk diezvai būtu patīkami :)) tos jāņtārpiņus ar man nepatīk likt, nav ticības, ka vienā brīdī nesapīsies aukla un aizlidos sistēma!
gugu 01.10.10
Un kats ar spoli maksa kadi 150 ls ,es domaju ideali patikama :):):):)_:):):)
aigaigars 01.10.10
nez kāda ir sajūta - ej vilkt ārā makšķeri, bet skaties un nav :)) tikai svītra smiltīs atstāta :D
spožie dienā, mencas naktī..
aigaigars 01.10.10
kā ir ar spožajiem un mencām pa nakti? ar var pieķerties, vai tie vairāk pa dienu? tad jau naktī baigi jāuzmanās, ka ar visu kātu neaizpeld :))
hecs7 01.10.10
Skatos pienākusi piektdiena, "nogribējušies copmaņi" sāk diskusijas (lekties) par ideālo copi. Nav ko strīdu dzīt, copenes mašīnās un prom uz jūru( jūras tēma), (protams kam vēlmes saskan ar varēšanu), pārējiem ne asakas.
gugu 01.10.10
Vilkzivs tu sobrid stridies pa to ka vai 10 zivis stundas laika vai 5-6 h 10 zivis.

Nu nav svarigi ,ir labi pavadit laiku un paekspermentet :)

Ja protams tew nav javeic personiga nozvejas programma 20 kg zivju :):):)
urmaas 01.10.10
Jānisardiviems
ja čoms jūrjā pa nakti pievilka spanni ar butēm+menca+spožais.tad manā skatijumā viņam bij laba cope!!!lieki piebilst ka šamais bij aizbraucis ar labu kompanī un biku cepumiņā iekriukšķināja.un vēl pārs stundiņas dabuja nosnausties!
:)))
vilkzivs 01.10.10
gugu-"maz,no rīta sēdēju kādu km uz leju vispār copi neredzēju"- tu te nonāc pretrunā ar sevi:) tu pats zini par ko iet runa ;)
mww2005 01.10.10
Urmaas, ak jaa... :) Sovakar reporteesu par savu copes rezultativitaati. Prognozeju, ka Ventspils pusee, lai kompenseetu to, ka naksies cinities ar mikrofepikiem, arstesos ar balzamu :)
Ne asakas un pie udenjiem mierigu praatu! :)
gugu 01.10.10
VILKZIVS DOMAJU KA JAUTAJUMU :)
urmaas 01.10.10
mww2005:)))
ir jau ieviests.tik biku piemirsts=pefiki un megapefiki!!!
:)))
jonyzs 01.10.10
4h nekad nēesmu sēdējis īpaši ilgāk, normu savelku un braucu mājās, ja nav normāla cope 2h no vietas ar braucu mājās. 2 butes stundā jau ir necope manā skatījumā, bet tas tā.
gugu 01.10.10
mww2005

++++++++ tew :)

1h * 3 kg zivju : ar izdzerto alkohola daudzumu = Laba cope

1h * 0,5 kg : ar izdzerto alkohola daudzumu = u vismaz atbraucu nojubnijos,bet vismaz iedzeru :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs