atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Boroda 01.10.10
Urmaas, man ar tās pašas probļems, kas tev...netiek uz cops, jastrādā.:(
aakkis 01.10.10
urmaas;neber sāli uz brūcēm.vienīgi var palīdzēt kāda dakterīte!un nav obligāti jābūt mākšķerniecei!!!
Kurlandē palīdzēs,nu nobrauc tos pāris simtus km.
Brikets 01.10.10
Vakara cope līdz 01:00. Nu tā,ne visai. Skaits labs,bet izmērs nepriecēja :(
Labojums no 18:30 bijām copē :)
Erglis- reņge un brēliņas šīs dienās nebija un nevarēja būt....šodien iespējams ka parādīsies tirgū ! Rauda nav manis izslavēta, to Liepājā liek uz āķa cik sevi atceros :))
Nu tā ! Šovakar ar čomu bijām no krasta jūrā no 19:30-23:30 ...Cope bija uzreiz , sākumā labāk ņēma uz vimbas gabaliņiem, vēlak uz garneli ... norma izpildīta , nosverot abu lomi pēc svara bija identiski...Nez kāpēc blakām copmaņiem švakāk gāja ......
iistenais 30.09.10
jasna
pickers 30.09.10
par sho jau ir runats, ta nav juura tas ir liicis, bute lici praktiski neiet, ir pa retam bet sikas.
iistenais 30.09.10
kaads nav meegjinaajis kjert butes saulkrastos ,inchupee ,lilastee juuraa .kaadas domas tur nekjeras vai
Brusis 30.09.10
Tas jau ir temats-cope līdz jūrai.Tiem,kam jāstrādā.
urmaas 30.09.10
Brusis
neber sāli uz brūcēm.vienīgi var palīdzēt kāda dakterīte!un nav obligāti jābūt mākšķerniecei!!!
:)))
urmaas 30.09.10
Brusis 30.09.10
Urmas,ieliec sludinājumu,meklēju dakteri makšķernieku,kurš var palīdzēt kolēģim.
urmaas 30.09.10
Gati
vēl pārs gadus atpakaļ varēja pie doktora,dēļ cops,aiziet.mūsdienās to nesapratīs!!!:(((
gatisl 30.09.10
urmaas, met šepti pie malas un laižam uz jūr !
aigaigars 30.09.10
copmanīte, vēstule jau kādu laiku tavu skatienu gaida :))
aigaigars 30.09.10
urmās, man to spožo nevajag, tāpat atlaistu, man bušu kaudzi un kādu mencu bonusā :)) droši, ka tev tie paziņas uz Liepājas pusi bija! :)
copmanite 30.09.10
tad jau labi gajis
urmaas 30.09.10
tik neaizmirstiet-spožajiem&raibajiem ar rītdienu liegums uz pusotru mēnesi.šamie tak ar gri sekas&radīt pēcnācējus!!!
Ozolisch 30.09.10
Normu savika un vakarā mājās.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs