Urmas viņa 6dien svinēs tapēc 5dien jasaķer zivis :D
Viepli , man smaidiņi vispār netiek piedāvāti un citu liktus smaidiņus redzu DDD , :))) veidā .
Es vienalga palieku pie sava ,ka ja ķer buti eesmai nav noziime ja ir bute vina keras uz dajebko un ja nav arii uz super bariibu nedabuusi. Raudas arķiploku vai neeģis tam nav nekaada jeega ertaakaa ir garnle.
Sapals ar laba ēsma bet Gint labāk pamēģini uz saldētu kluci.
Nu galvenokārt mencas, citreiz sīgas, taimiņi, laši piesakās ...
Roli ko ta tu vispaar makšķeree uz garneleem ja saki ka uz taam nenem.
Man ir daudz sasaldētas vīķītes , raudiņas , asari , ķīši un pat sapali , tās domātas vēdzelēm , bet jūrā arī varētu paprovēt .
Tieši uz vīķi neesmu mēginājis, bet domāju ka jāņem labi ... Esmu ķēris uz dzīvām vējzivtiņam(doma uz zušiem) , tās veselas un dzīvas rij nost :)
Roli , vai uz vīķi neesi mēģinājis , vai tā strādā ?
Tā nu šodien izspriedu ka slepenajā vietā jābūt :) Bet nebiju slinks un apmeklēju arī citas vietas : no krasta , nemaz negribēju mēgināt, smuki vilnīši un zāles , otrā vietā , nekas labāks nav, aukstu dušu negribēju, nu tad atlika tikai uz "slepeno" vietiņu, un tur jau satiku savu bijušo kaimiņu (baigais jūras copmanis) ...Kamēr pļāpājām par visu jūras copi 1,5 st. katrs pārīti izvilkām , nospriedām ka nav ko aukstu dzelzi kalt un laidām mājās :)
P.S. 3 butes un visas uz raudu , garneli neviens neņēma ....
:DDD
a es zinu ko man Jānis teica, un gan jau ne bez pamata, nejau tā pēkšņi apnika un izdomāja, ka viņi bļauj :))
aj labi, kas man pa daļu, es ta uz jūru biju
vāraties droši tālāk par saviem sarkanajiem bī kī nī, ņuhiem utt
urmi, tikai nevajag satraukties :))))
paskaidrosi, kā viņš nerīdznieks var zināt, kur tas ir? paprasīt jau varēja, to arī darīja. viņš kko par bļaušanu teicu, gan jau ne bez pamata, varbūt pārspīlēti, bet tomēr!
jaunēkli ipio
Gatis vienmēr mūs aiz SPICES pie MAXIMAS sagaida.cik var teikt-NEVIENS NEŅIRGĀJĀS!!!vai tiešām nepielec?????
un kadel albumos tads nav redzams?
jaa, ir man sarkans bi ki niiii.. :P tas tam kurš to prasīja..
nu ok, moš čalis kļūdījās, bet tāpēc vajag tik atklāti ņirgāties par viņu? tiešām stulbi tas ir!
a taifūns daiwa vai shimano :))
kurā vietā tad straume nebūs,vai būs minimāla?
Braukt jau var zive jau varbuut buus bet parasti peec liela puutiena juurai vajag kadu sutku lai nomierinaatos visaadas drazas skalo, straume ar var buut un liiidz ar straumi zaale.