A man pirmā reize bija gultā .
Braalītis
tas bij tik sen,un nav pravda!!!
:)))
Copētāja: man pirmo reiz acis bij kantainas un smaidīju visu dienu :)))))))))) tas par to pirmo reizi ......:)
copētāja - tas gadījums viegli izskaidrojams - tu jau vienkārši pirmajā reizē nezināji, kas un kā, tb nedzēri tā kā kolēģi :)))
pirmajā reizē ieliku visiem kolēģiem, kas bija, khe, man bija kādas 32 butes.. :D
aakkis
neķer kreņķi.viss ir bumbās!
avtt
aga.par tiem pašiem!
:DDD
man , piemeram, arii pirmaa reize butees ir bijusi visveiksmiigaagaakaa, pagaidaam.. es veel škrobījos, ko tad es ar savu mazo makšķerīti izvilkšu, ne sūda aizmest nevarēšu utt.. makšķerēju ar cieto špini, garums kātam, laikam kkur 2,3 jau bija..
Es jau ne ko;man jau ar tā plekšu vieta vēl +100km.Jā, tas līcis jau 1/3tuvāk.Urmaas?varat jau teikt ka es ēdu cepumus!!!!!=kļūda 0.23%,bet ja CSDD man prasa kāpēc tā mašīna ripo ar M+S ar radzēm(orģinālām) jau tagad,tad mans pārkāpums 3dienas!
Urmaas - A sam krasivij da ?!! :))
urmaas,Tavs par tiem dupletiem?
;))
urmaas - ja dubultojas no dzeršanas, tad abas butes ir vienāda izmēra, bet parasti jau ir "pamatbute" un "papildbute"... :))
nevajag tik daudz dzert.tad nedubultosies!!!
brālīt - tas točna, pirmajā reizē uz iesācēja laimi nāks dupleti viens pēc otra :))
Nu tas par Tevīm,Bralit!
Es pirmo reizi kad biju - labi ka telti paņēmu līdz :))) Par katru buti ,nemaz nerunājot par dupletu bij jāiešauj - labi ka līdz teltij bij tikai benķis jāsagāž-izkrītot iemaucos teltī :)))
Domāju ka telti pirmo reizi noteikti vajag :))
nuuu gan buusiet to "eergli" samaaciijushi...
eerglis , pirmaja reize parasti stiepj citu mantas lidz jurai un atpakal :)
aakkis
manam i tagad 150km nobraukt,ir tas pats kas atliet!!!
Bralitis, bazars saucās pirmo reizi uz jūru butēs. :D