Daddy
Tevi uz jerotiku avilka?
:DDD
viepli - zini - nekā smuka no to šmorēto bušu bildēm nav - mute šķība, acis vienā pusē...vēe...būtu labāk pajautājis - vai ta copētāja vasarā nemaz necopē? ;))
Copētāja, a kur šmorēto bušu bildes palika?
:(
copeetāja
TU nezini!:)))
Gints
saprotu ka tev internets bremzē.bet nevajag jau vairākas reizes atkārtot!manispēc kaut virtuvē uz gāld!!!
:)))
nu nu veči, te jau aiziet ne pa tēmu..
Urmaas , kā ?!!! . Kurš atkal izpļāpājās ?? ?
Gints
ta dzirdējām jau!!!
:ddd
A man pirmā reize bija gultā .
A man pirmā reize bija gultā .
Braalītis
tas bij tik sen,un nav pravda!!!
Copētāja: man pirmo reiz acis bij kantainas un smaidīju visu dienu :)))))))))) tas par to pirmo reizi ......:)
copētāja - tas gadījums viegli izskaidrojams - tu jau vienkārši pirmajā reizē nezināji, kas un kā, tb nedzēri tā kā kolēģi :)))
pirmajā reizē ieliku visiem kolēģiem, kas bija, khe, man bija kādas 32 butes.. :D
aakkis
neķer kreņķi.viss ir bumbās!
avtt
aga.par tiem pašiem!
:DDD
man , piemeram, arii pirmaa reize butees ir bijusi visveiksmiigaagaakaa, pagaidaam.. es veel škrobījos, ko tad es ar savu mazo makšķerīti izvilkšu, ne sūda aizmest nevarēšu utt.. makšķerēju ar cieto špini, garums kātam, laikam kkur 2,3 jau bija..
Es jau ne ko;man jau ar tā plekšu vieta vēl +100km.Jā, tas līcis jau 1/3tuvāk.Urmaas?varat jau teikt ka es ēdu cepumus!!!!!=kļūda 0.23%,bet ja CSDD man prasa kāpēc tā mašīna ripo ar M+S ar radzēm(orģinālām) jau tagad,tad mans pārkāpums 3dienas!
Urmaas - A sam krasivij da ?!! :))
urmaas,Tavs par tiem dupletiem?
;))