atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

gintsgg 28.09.10
A man pirmā reize bija gultā .
urmaas 28.09.10
Braalītis
tas bij tik sen,un nav pravda!!!
:)))
copeetaaja 28.09.10
tas gan, jaa...
Bralitis 28.09.10
Copētāja: man pirmo reiz acis bij kantainas un smaidīju visu dienu :)))))))))) tas par to pirmo reizi ......:)
daddy_j 28.09.10
copētāja - tas gadījums viegli izskaidrojams - tu jau vienkārši pirmajā reizē nezināji, kas un kā, tb nedzēri tā kā kolēģi :)))
copeetaaja 28.09.10
pirmajā reizē ieliku visiem kolēģiem, kas bija, khe, man bija kādas 32 butes.. :D
urmaas 28.09.10
aakkis
neķer kreņķi.viss ir bumbās!
avtt
aga.par tiem pašiem!
:DDD
copeetaaja 28.09.10
man , piemeram, arii pirmaa reize butees ir bijusi visveiksmiigaagaakaa, pagaidaam.. es veel škrobījos, ko tad es ar savu mazo makšķerīti izvilkšu, ne sūda aizmest nevarēšu utt.. makšķerēju ar cieto špini, garums kātam, laikam kkur 2,3 jau bija..
aakkis 28.09.10
Es jau ne ko;man jau ar tā plekšu vieta vēl +100km.Jā, tas līcis jau 1/3tuvāk.Urmaas?varat jau teikt ka es ēdu cepumus!!!!!=kļūda 0.23%,bet ja CSDD man prasa kāpēc tā mašīna ripo ar M+S ar radzēm(orģinālām) jau tagad,tad mans pārkāpums 3dienas!
Bralitis 28.09.10
Urmaas - A sam krasivij da ?!! :))
avtt 28.09.10
urmaas,Tavs par tiem dupletiem?
;))
daddy_j 28.09.10
urmaas - ja dubultojas no dzeršanas, tad abas butes ir vienāda izmēra, bet parasti jau ir "pamatbute" un "papildbute"... :))
urmaas 28.09.10
nevajag tik daudz dzert.tad nedubultosies!!!
daddy_j 28.09.10
brālīt - tas točna, pirmajā reizē uz iesācēja laimi nāks dupleti viens pēc otra :))
avtt 28.09.10
Nu tas par Tevīm,Bralit!
Bralitis 28.09.10
Es pirmo reizi kad biju - labi ka telti paņēmu līdz :))) Par katru buti ,nemaz nerunājot par dupletu bij jāiešauj - labi ka līdz teltij bij tikai benķis jāsagāž-izkrītot iemaucos teltī :)))
Domāju ka telti pirmo reizi noteikti vajag :))
copeetaaja 28.09.10
nuuu gan buusiet to "eergli" samaaciijushi...
DsKs 28.09.10
eerglis , pirmaja reize parasti stiepj citu mantas lidz jurai un atpakal :)
urmaas 28.09.10
aakkis
manam i tagad 150km nobraukt,ir tas pats kas atliet!!!
eerglis 28.09.10
Bralitis, bazars saucās pirmo reizi uz jūru butēs. :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs