noteikti paņem vismaz vienu rezerves pieres lampu, tās mēdz izbeigties, tieši tāpat kā vajag lielāku lukturīti, sasien rezerves sistēmas un pavadas, lai nav pa nalkti jāsien, mantām vēlama kaste, citādāk viss būs pilna ar smiltīm. Ja ņemsi ēsmai zivis, tad noteikti paņem kaut ko dēlītim līdzīgu, uz kā tās zivis griezt, lai nav pa dubļiem jāgraizās.
copeetaaja nu tas ir skaidrs, ka jāuzmana, turētāji būs jāsameistaro. jāiznīcina kāda no vecajām, tik jāuztin aukla svaiga.
Var jau Ērgli likt tik vieglu svinu, ja nav viļņu ...
eergli, sargā makšķerei spoli no jūras smiltīm!
roluks danke!
vēl vien jaut.
ja ņem svinu ar ūsām, moš nevajag tik lielu? ir doma otrajai copenei izmantot vidējo fīderi ar testu līdz 80 gr. un uzlikt 60 gr ūsaino svinu.
piekrītu Roļukam7!! ;) vēl droš, ka kaut ko ēdamu, graužamu, ēst tak ar gribēsies! man vēl patīk kāds mobilais saliekamais galdiņš, lai nav mantas pa zemi jāvazā!
1)o,4mm , 2)der visa saldūdens zivs, 3)ērtu krēslu, 4)karstu kafiju un drēbes kas nelaiž ūdeni :)
man te čaiņika jautājumi gatavojoties pirmo reizi uz buš` cop` :)
1) cik resnu liekat pamatauklu butēm?
2) ēsma - garneles, brēčas vēlkautkas?
3) kam jābūt līdzi ekipējumā (krēslu vajag?, spainis lukturis uz pieres, lai vieglāk atrast, makšķeru turētāji, vēl kautkas? )
Šodien no 18.00-19.30 8 butes,kopsvarā ap 6kg,rajonā ap Liepāju
Brusi , vēderu pats kasīji , vai sievai liki .
brusis
man ir divas omes,nu bija:)viens no Ventišs otrs no Lotgolītes bet žuvs neviena neķēra:)
Jūtams,ka jūrā ir necope.
tik atceraties, jo stiprāka straume jo vairāk motiļus vajag likt :)) zemi arī var pielikt vairāk
Labs i, ar pieredzi apmainījāmies. Ieš kauč ko iekost:DDDDDDDDDDDDDDDDD
ar to menc jau i tā,pie pirma sāl laiž uz Roj ņem līdz kārtig miet.tik vaig lai kārtigs vējš i,ta vīņs skalo krasta,ta tig iet uv vāle,kamer tumš gar acem
Parasti pirmās piecas iemetu kad sāku copēt pirms sēkļa un pēc tam ik pa stundai uzmet vienu bumbu, bet tās jau met pāri sēklim.
melasi vajag likt, melasi! :))) tad pat vimbas nāk
Mencai jau tīģergarneles vajag svaigas...
janisardiviems-vai jābūt ar kādam zināmam intervālam,kad piļi tās bums iekš jūr?