atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

snaperis 25.09.10
Lužņā galīgā necope.

Veči daudz bet butes nav. Jūra mierīga.
aigaigars 25.09.10
visi tik par menčukiem raxta, man te ar viens paziņa 4dien dabūja, ehhhhhh kāa es gribētu mencu dabūt ... :)
emonts 25.09.10
Nu pat zvanīja kolēģi no ovišiem....pa 4h 2gb....galīgi necope...straumes un zāļu gan praktiski neesot....viens vīriņš pirms viņiem no 4-7 rītā 6gb. pluss menčuks...varbūt uz vakaru, ja vējš nesacelsies....:))))
Brikets 25.09.10
Eh,vakar aizskrējām mazliet pa kreisi no V-pils. 20:00 pirmie iemetieni un 20:05 bij jāvelk ārā,jo ūsainais 150 bija pie krasta :(
Apdomājām situāciju,laidām vēl vairāk pa kreisi. Tur satiekam novadniekus-tiem 1 bute un 1 menčele.Zālīte minimāla,bet arī straume. Nu sākam. Man jau 1.iemetienā kārtīga cope un plakanā spainī gan! Bet tālāk seko ņemšanās ar regulāru pārmešanu un ēsmas (garneles) maiņu,jo tomēr nedaudz ķērās zāle un tas veicināja sistēmas pārbīdi uz krasta pusi. Rezultātā kollega man ielika 1:2. 0:00 devāmies mājup.
urmaas 25.09.10
aigariņ
nespried par to ko nezini!!!
:)
urmaas 25.09.10
Janchuks
pazīstu GKL personīgi.nu neticu ka šamais sāka bļaut!!!
:)
klejotajs 25.09.10
vakar bijām pie Mazirbes.. pa nakti. nekad vairāk tur nebraukšu. 1,5kg. un visas ar BAIGIEM izmēriem.
Norms 25.09.10
Tikko no Kolkas. sākām copēt vakarā, kad vietējie beidza, un devās mājās.Tas nozīmē, ka var arī pa gaismu braukt un ķert. Rezultāti pieticīgi, citam labāk, citam sliktāk, šoreiz tā kā reņģe garšoja mazliet labāk par garneli, cita nekā nebija ēdienkartē.(Butēm, protams) :D
kegumietis 24.09.10
Vaitad visi būs sabriduši jūrā!!!!
kegumietis 24.09.10
Sveikiņi, nu ,kas jauns ?
aigaigars 24.09.10
nu nav jau nekādas vainas tiem autobusiem, tik grūti iekāpt vecam cilvēkam ar limuzīnu... tuk tuk... kas tie par klaudzieniem? :)))
Šovakar pasēdēju pāris stundiņas jūras krastā, nekā daudz nebija, tā teikt pusdienas norma :))
mlg2 24.09.10
nu no Jelgavas ar maršruta busu;DDDD
aigaigars 24.09.10
mlg2, nesapratu, vari paskaidrot? :))

matīs, nav vērts, copē jūrā vispār ir murgs, nekas neņem, tikai naudu tērē lieki, labāk sēdi mājās, paspēlē CS, jūrā neko nevar noķert!
matiss811 24.09.10
eu ko jus saka es rit uz juru copet eju bet vai verts? Jusu viedoklis?
mlg2 24.09.10
aigaaigars
pie tevis ar busu un tālāk ar busu :DDD
aigaigars 24.09.10
jāni, šitiem bargajiem večiem nepatīk auklēties :)) vajadzēja braukt pie manis ar autobusu tomēr :)
janchuks 24.09.10
Es atvainojos vnk pats biju vainīgs, Rīga man ir sveša jo esmu jelgavnieks, gribēju, lai man paskaidro kur un ka, bet sāka jau bļaut uz mani virsū...
mini_Me 24.09.10
janchuks
Šāds jautājienc no tavas puses izskanēja jau vakar. Gkl ar MRK tevi jau kopš plkst. 07:00 gaida pie Spices, blē. Meklē nākošos, ko uzmest? :DDD
janchuks 24.09.10
Kāds rīt no Jelgavas butēs nebrauc?
Par benzīnu samaksāšu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs