atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Šovakar pasēdēju pāris stundiņas jūras krastā, nekā daudz nebija, tā teikt pusdienas norma :))
mlg2 24.09.10
nu no Jelgavas ar maršruta busu;DDDD
aigaigars 24.09.10
mlg2, nesapratu, vari paskaidrot? :))

matīs, nav vērts, copē jūrā vispār ir murgs, nekas neņem, tikai naudu tērē lieki, labāk sēdi mājās, paspēlē CS, jūrā neko nevar noķert!
matiss811 24.09.10
eu ko jus saka es rit uz juru copet eju bet vai verts? Jusu viedoklis?
mlg2 24.09.10
aigaaigars
pie tevis ar busu un tālāk ar busu :DDD
aigaigars 24.09.10
jāni, šitiem bargajiem večiem nepatīk auklēties :)) vajadzēja braukt pie manis ar autobusu tomēr :)
janchuks 24.09.10
Es atvainojos vnk pats biju vainīgs, Rīga man ir sveša jo esmu jelgavnieks, gribēju, lai man paskaidro kur un ka, bet sāka jau bļaut uz mani virsū...
mini_Me 24.09.10
janchuks
Šāds jautājienc no tavas puses izskanēja jau vakar. Gkl ar MRK tevi jau kopš plkst. 07:00 gaida pie Spices, blē. Meklē nākošos, ko uzmest? :DDD
janchuks 24.09.10
Kāds rīt no Jelgavas butēs nebrauc?
Par benzīnu samaksāšu.
Arc1ks 24.09.10
yar pludiņmakšķeri neesmu mēģinājis bet var ētu mēģināt,bet uz grunteni 4-5 esmu izvilcis,nav bijis īsti laiks pievērties tieši vimbām jūrā bet nakamo vasaru kad viņas pienāk pie krasta tad būs japaprovē vairāk
osscar 24.09.10
šovasar mans kaimiņš vasarnīcā brida jūrā un ar pludiņeni vilka asarus un ālantus uz mormeni + slieka. Tas bija līcī - dziļums līdz viduklim. Butes ar šovasar līcī copēja labi un nemaz tik sīkas nebija. Viens vasarnieks pat +30 grādos no krasta vilka.
vieplis 24.09.10
Arčik, kādi tev ir bijuši panākumi vimbu copē jūrā ar grunteni un no otrā sēkļa ar pludiņmakšķeri?
Arc1ks 24.09.10
Njā bet ja grib vairāk tās vimbas noķert tad jaliek mazāk krāsaino bumbuū ,vislabāk ja vispār nav, vimba baidās no tiem un tādēļ uz tādu sistēmu reti trāpās bet var arī aizbrist lidz 2. sēklim un gaidīt ar pludiņmakšķeri ,lai gan tur vajag lielu izturību!
aigarsa2 24.09.10
uz to pašu apsautēto garnelīti. Vimbas labas - ap 700 - 800 gr.
copeetaaja 24.09.10
aigarsa2- cik lielas vimbas, uz ko?
aigarsa2 24.09.10
vieplis

Taisnība, ka ieprieksējā bilde bija labāka!!!!
Ja par copi....
aizvakar , vakar Liepājā tēmējot uz butēm vairāk trāpās vimbas...
copeetaaja 24.09.10
ne asakas brikets!gaidu atskaiti!
Brikets 24.09.10
Nu tā,19:00 stertējam uz jūru. Gaidiet atskaiti!
vieplis 24.09.10
Copētāja, pārsteidzošas zināšanas. Šito tiešām nevarēju iedomāties.
:DD
Brikets 24.09.10
Pie jūras cepums un šnaps ir viens un tas paC,ne?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs