yar pludiņmakšķeri neesmu mēģinājis bet var ētu mēģināt,bet uz grunteni 4-5 esmu izvilcis,nav bijis īsti laiks pievērties tieši vimbām jūrā bet nakamo vasaru kad viņas pienāk pie krasta tad būs japaprovē vairāk
šovasar mans kaimiņš vasarnīcā brida jūrā un ar pludiņeni vilka asarus un ālantus uz mormeni + slieka. Tas bija līcī - dziļums līdz viduklim. Butes ar šovasar līcī copēja labi un nemaz tik sīkas nebija. Viens vasarnieks pat +30 grādos no krasta vilka.
Arčik, kādi tev ir bijuši panākumi vimbu copē jūrā ar grunteni un no otrā sēkļa ar pludiņmakšķeri?
Njā bet ja grib vairāk tās vimbas noķert tad jaliek mazāk krāsaino bumbuū ,vislabāk ja vispār nav, vimba baidās no tiem un tādēļ uz tādu sistēmu reti trāpās bet var arī aizbrist lidz 2. sēklim un gaidīt ar pludiņmakšķeri ,lai gan tur vajag lielu izturību!
uz to pašu apsautēto garnelīti. Vimbas labas - ap 700 - 800 gr.
aigarsa2- cik lielas vimbas, uz ko?
vieplis
Taisnība, ka ieprieksējā bilde bija labāka!!!!
Ja par copi....
aizvakar , vakar Liepājā tēmējot uz butēm vairāk trāpās vimbas...
ne asakas brikets!gaidu atskaiti!
Nu tā,19:00 stertējam uz jūru. Gaidiet atskaiti!
Copētāja, pārsteidzošas zināšanas. Šito tiešām nevarēju iedomāties.
:DD
Pie jūras cepums un šnaps ir viens un tas paC,ne?
Viepli- par erotiku runaajot, kas nu kuram ir taa erotika- citam cepumu paka, citam šņabs, citam veel kaut kas..
starpcitu, nav smiekliigi.. man pavasarii copeejot butes, spainiitis staaveeja parak tuvu uudenim, gumijots Tubtrug spainiitis dzeltenaa kraasaa, dikti miiljs man bija, taa ir kruta firma, spainiitii iekshaa bija zacene gan buteem, gan man, naca vilniis, un kamer es lureju uz makskeres galu, skatos mans spainiitis metri 5 no krasta uudenii.. tas bija kkads apriila saakums, auksts laiks, sapaunaajusies biju, negribeejaas uudenii lekt pakalj, taa nu juura to tik atraa laikaa ievilka sevii, ka pat attapties nevareejaam.. :)) smiekliigakais, ka mees kaadi 5 copmaņi, baigi ar makšķeru meertashanu cerejam sho aizkjert un izdabuut krastaa, bet nekaa, skats labs, spainiitis dreefee pa juuru skaisti un lepni, un iekshaa zakuska!! :D mees jau smeejamies, ka atradeejs buus dikti prieciigs.. :D nu vot taa man gadiijaas.. shoreiz sedeshu talak no juuras krasta..
Erotika ir tad, kad noiet. Uz upi nodžumpīt noiet. Vai ne, Avt?
:)))
Taas butes celji ir neizdibinaami!!:D
copeetaaja,vieplis arī voblerī saskatīs erotiku!Vai ne,viepli?
;)))
Mļins,a šovakar braukt vai nebraukt?
Es savu tukšo spaini savācu! :DDD
paldies viepli! kur tev erotika?
Copētāja, apsveicu ar jaunu profila bildi. No vieglas erotikas līdz butei.
:DD