Un savu tuksho taru ar taakaa vajadzeetu pakjert liidz!!!!:):)
pareizi, Brikets! citaadi, kaada jeegu katru gadu taas mulķīgās lielās talkas taisiit, ka peec gada atkritumu ir tieshi tik pat daudz, cik savaca ieprieksheejaa gadaa..staavoklim buutu jaauzlabojas, nevis jaturpinas gadu no gada..
...un tīrīgi! Savāksim aiz sevis savus atkritumus. Trešdien ap vietu,kur copēju,savācu 7 garneļu iepakojumus...
hee hee, paceelaas teema- par inspektoriem.. :D esiet godiigi makšķernieki!
Nu, klāt viņi nepienāk, bet piebrauc, un tad jau pēc uzrakstiem uz auto ir skaidrs, kas piebraucis. parasti stādās normāli priekšā, apskata karti, reizēm pieraksta tās numuru, un viss, dodas tālāk.Soruden 3 reizes esmu bijis butēs, nav trāpijušies vēl, bet gan jau būs. Šovakar braukšu, tad jau manīs:D
Nu noķert var arī menesgaismā, ja tā bute ir tad ņem ja nav tad vienalga ir tā saule vai mēnes spīd vai lietus līst un sniegs snieg.
...norms: man vel nav trāpijušies tie inspektori!
viņi jau rudenī kad lašiem legums tad Latvijas valst mežu džipus bieži var manīt!
Hmm,skatos Guru,netieku gudrs-braukt šovakar vai nē. Skaidru laiku rāda,tātad būs mēness,a plakanajām tas netīk...
Norms, a ko šie pienaak klaat, pavisam parastaa izskataa ,ja, un saka mes esam inspektori?? :))
vo pļac!!! gribējās ar aigariņu parunāt :DDDDDDD
Par inspektoriem runājot, nav viņi retums pie jūras, jo tur redz var labi ar džipu piebraukt.:D ir gadījies, ka pārbauda katru otro reizi, kad aizbraucu, bet, ja ir makšķernieka karte, un kāti nav par daudz( to nu tagad grūti pārkāpt, nekad 4 neņemu līdz)tad viss beidzas ar tiri laipnu sarunu, un copē tik mierīgi tālāk.Visvairāk gadās viņus sastapt Slīteres rezervāta teritorijā.
aici,un ja kas,varēsi zacepam iedod iekšās!Tāpēc tāda izvēle ,vai ne?
;))
Zivniek, sorry, bet tev atteikšu :) zinkā, tu tāds nepazīstams, nez ko var sadarīt :))) a zaceps ir zināms, pietam man Oviši nepatīk :)
Var dabūt naktsmītnes saunagā(9km no mazirbes,10km no kolkas)
No mājām lidz jūrai 200m
Baltijas jūras piekraste
Viegli piebraucams ceļš pie jūras
4 istabas 6 guļvietas
no galvas 10ls uz d_nakti
Ja intrese,rakstīt privāti!
Aigar rīt pēcpusdienā braucu ar Māri atkal likt tīklus,pa nakti pacopēt.Ja ir vēlēšanās,varu paņemt līdz.Ja kas, raksti vēstuli,tagad nau laika dzīt bazaru.
Es gan nebraucu! Būšu pacietigs un audzināšu raksturu!
es braucu uz jūru svētdien pēcpusdienā...līdz 1dienas pusdienām.
aigaigars
es rīt ar vienu čomu laikam laidīšu :))))
oho aigaigars ir pilnīgā izmisumā.
palīdzt taču nabaga copmanim.
MK gan nopērkat un neķerat vairāk par normu. Pēdējie dzīvi palikušie inspektori šitos n-tos komentus salasījušies, noteikti dosies nelielā pastaigā gar jūru:)) Saulīte spīdēs un laiciņš būs jauks. Ne asakas!