No Jelgavas, bet varu arī uz Rīgu tikt.
janchuks, Tu no kuras puses?
guntar, ko jūs vispār saprotat :))))
Sveiki, vai kāds rītā nevar mani paķert butēs?
Uz Ventspils pusi? naudu par benzīnu atdošu :)
Guntars Horošo skazal Odobrjam !!!!

Meitenīt, skatos un brīnos, čujs ir, poņa ir, ņuhs arī ir, bet!! Izskaiti pati, cik reizes pajautāji:- vai tiešām ir vērts braukt. Jei bogu tā kā balodis, māku māku.
Puika ar tāds pats, citus pamācīt gudrs, un par durakiem saukāt, bet kad uz copi jābrauc, tad lielās plaukstas svīst:(
urmaas-klauniņ,nu tu gan ar gudrību izcēlies.paldies ,ņemšu vērā tavus norādījumus:) par to īsto laiku vēl jāpadomā...
vilkzivs
esi tik laipns un palasi kautvai pēdējo dienu "memuārus".te viss jau vairākkārt ir aprakstīts.ja bušu sezonas laikā pat buti jūrjā nevari noķert,tad ķer centrāltirgū.
pamaini distanci,pamaini vietu,paejot uz vienu vai otru pusi.nu ja galīgi nevar copēt,ja straume un zāles,tad nobrauc uz citu vietu.jeibogu kā zīdaiņi.viss mutītē jāieliek.
:)))
ar vareeshanu nav probleemaas :P
Gribēšana nav galvenais -varēšana ir galvenais !!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Copeetaaja- jā ,jā nelaid tagat tik man pa ausīm:) par savu pieredzi te nedalīšos:),bet fakts nu te ir viens ,par 70% te tie lielie ķērāji ka....
nu nesapratu tevi BUMS.. tu te par mežazvēriem runaa, par kaitiigiem ieradumiem...
te jau daudziem,tik tā gribēšana vien ir.pat nevar karotīti mutē ielikt.kaut karotītē sen jau kas gards ielikts!!!
čujs un ņuhs laikam mums gan ir Noteikti zinām pēc kā sievišķi smaržu.Atbildei no sieviešu puses esmu sagatavots -ka veči ož pēc cigaretēm un kuiļiem -VISI VEČI
nu vilkzivs- viss sleepjas trijaas liettaas- ņuhā, pieredzē, un gribēšanā!
nu vot, Urmasss, tā viš i!
Copeetaaja-tad lūdzu padalies ar savu gudrību kā tu jūrā vari atrast to''īsto'' vietu:)
copētāja
pareizi saki.čuijs,ņuhs,poņa.vot i visa copes gudrība!!!
laikam, jums nav čuvīt, kur tās īstās zivju vietas jāmeklē.. :))