atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

guntarskl 09.09.10
Līguci, vajag kooperēties, lētāk būs.
Ar mums nē, vaļā netiksi....
:DDD
Liigucis 09.09.10
Un tad vēl es šaubos vai labāk tomēr nebraukt nākamnedēļ. Katru nedēļu braukat tas tā kā biku par traku.. Ja mašīna ietu uz ūdeni, tad jau gan katru dienu varētu braukt:)))
urmaas 09.09.10
da nejau makšķerēt!
:)
Liigucis 09.09.10
:D Nē, es pa darba dienām viņu nesatieku bieži, es Rīgā, viņš citur. Brīvdienas pavadām kopā, nu re, ja braucu copēt, tad sanāk, ka vienu nakti neesmu mājās. tā teikt, nolaupu. Bet gan jau samierināsies, butes ta garšo:)
guntarskl 09.09.10
Urmas, vot nesaprotu, kapēc Tu jautā, ja atbildi jau zini!!!???
guntarskl 09.09.10
Līguci, kapēc lai cienītais bubinātu, Tu uz nedēļu brauc, vai???:)))
urmaas 09.09.10
nākamnedēl laižam???
:)
guntarskl 09.09.10
Tu nezini!!!
Atceries pirmoreiz braucām, teicu kur jābūt...vot tas rajons arī strādā:)
Antigripīns, tas ir labi:) Man ar savu ābuļu vīniņu jāiztiek:)
Liigucis 09.09.10
Nu tad jau sestdien jābrauc, ja cienītais dikti neprotestēs un nebubinās:D Ja tiešām aizbraukšu, tad noteikti pastāstīšu kā gāja:)
urmaas 09.09.10
Gunča:)
Tu nezini!:)
ehh ku ņammīga baraviku zupiņa un pēc tam tikko cepta butte,+antigripīns.mmmmmmmmm
:)))
guntarskl 09.09.10
Tiko sazvaniju kolēģus, kuri pašlaik jūrā.
Vieniem labi, otriem nekā.
Dažādi rezultāti, kā pierāda prakse ir pat 20/50 metru attālumā. Ar zivīm tā pat kā ar bitēm:D
Urmas, man jāatvainojas, notīriju, nokūpināju, nenosvēru un nenomēriju....po..ui man šitie bērnu strīdi, kuram plauksta lielāka:DDD
urmaas 09.09.10
kilka:)
aga.tik nosvēra cienītā.mans tik konstatēja faktu!
Guntarskl
mans visas,kuras bij mazākas par "plaukstu",laida valliāa!
copeetaaja 09.09.10
hi, hi.. :) es ar driizi braukshu, driizi driizi, peec kadaam div ar puss nedeeljaam.. :)) jaacer, ka plakanaas buus izsalkushas!!
aigaigars 09.09.10
viepli, pirmā spēle iet, a tev tik butes, butes ... :))
vieplis 09.09.10
Pus spannis ir, izmērs un biezums labs. Ūdens stipri atkāpies. Ja kāds šovakar brauciet uz Lūžņu, lūdzu paņemiet nedaudz alus. Nu man jāiet- skatos, atkal copē. Jauku vakaru pie TV un PC! :))
Brikets 09.09.10
Es tūlīt piestumšu māgu un braukšu!
V.S.O.P. 09.09.10
Brauc vien :) Brauc!!! pēc tam pastāsti :)
guntarskl 09.09.10
Braukt, vai nebraukt??:)))
.......nē, neko nerakstīšu.....
Liigucis 09.09.10
Nu tā jau ir, pasākums vien ir ko vērts:) Tik, ja izbraukā pa tukšo 300km, tad tas prieks nav diez ko liels:D Nevar saprast, braukt šonedēļ vai ne.. Parasti netālu no Jūrkalnes makšķerējam. Brālis stāstīja, ka viņam pazīstams Miķeļbākā esot bijis pāris nedēļas atpakaļ, daudz saķēris.
Boroda 09.09.10
Liigucis. Braukt var vienmēr! Tur jau tas kaifs slēpjas:)) Ne butēs, bet pasākumā:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs