atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

es situāciju novērtēju no otras puses- biju peldēties! :)
Baisulis 27.08.10
Vakar vakarā biju aizbraucis paskatīties jūru uz Ziemelīša. Smuki viļņi :)) Šorīt jau krietni mazāki, bet, pirms izbraukšanas no Liepājas, tā tīri neko. No mola mierīgi jau varētu mēģināt copēt. Par zālēm info nekādas. Moš rīt aiziešu tepat Galvaspilsētā patramdīt asarus ar krevetītēm. Ceru, ka lielie viļņi nebūs šās prom aizdinuši...
vispār jau diezgan spēcīgi zāles nes
Dzeerve 27.08.10
pludpmale nu tiesam ir slimi makšķerēt kaadam 'ronim' pa galvu ar svinu :DDD
Dzeerve 27.08.10
haha man jau tālu liidz z molam man tepat tuvak jamakskere un no D mola ivelties nebutu problemu :DDD
tu tik nesāc te pludmalē ķert ! :)))))
Dzeerve 27.08.10
no mōla jaa pa nakti bail.. bet no krasta veaki nenaks lidzi un nelaidis
lauris17 27.08.10
tagad tikai uz vakaru bute sāk ņemt....kas tad tev bail pa nakti makšķerēt???:D
Ja no moļa, tad nav starpība..un vispār apmākušā laikā arī pa dienu ņem no krasta...Tas vai ņems no rīta vai pa nakti nav no gadalaikiem atkarīgs :)
Dzeerve 27.08.10
nu jau pa dienu ķeras vai vel iet runa par naktī makšķerēšanu? ja naktī tad nogaidīšu septembra beigas...
lauris17 27.08.10
vieplis....
vakar biju aizgajis,vienu dabuju tikaisākas baigā straume....šodien jau bija superigs laiciņš, bet ta zāle paradijusies!!! jamēģina vēlāk aiziet palūkot kas notiksies... ta jau padošu jums kadam ziņu!!!
vieplis 27.08.10
Lauri17, kas ar butēm darās?
:)
kraukskjis 27.08.10
Liels paldies,jopcik copcik,ceru ka zāles zudīs,cik copes nav sačakarējušas tās zāles,neko,gaidīšu vel kādu,un no kādiem info.
kraukšķis - viļņi kādi bija tādi tagad arī ir, vējš neliels bet Rietums... zāles arī parādījušās ! Kā citās vietās es nezinu .
kredo 27.08.10
Vai kāds ir bijis uz butēm posmā Ventspils - Liepāja ? Kādi rezultāti ?
kraukskjis 27.08.10
Paldies,ja līdz vakaram ir kāda jaunāka informācija,priecāšos ka uzrakstiisi(jo dodos ap 7iem no tukuma,liidz tam ganisos te),un protams ja kādam ar ir kāda info,tad lieliski. tad rīt jeb parīt paziņošu kā gājis.gaidu tad vel kadu info no kāda,kas darās pie jūras.
Tas bija Liepājā, pludmalē..viļņi protams ka ir, bet ne katastrofiski lieli, zāles arī nemanīju...līdz vakaram noteikti ka vēl nomierināsies.
Gatizs 27.08.10
Nu noteikti ka Liepaajaa:)
kraukskjis 27.08.10
ROLI!!! Varbūt vari pateikt kurā vietā tieši novēroji ka daudz maz mierīgs un zāles nav.. Doma šodien braukt uz ventspils pusi,jeb jūrkalni,vai Ovišķiem,mēģināt uz būtēm,negribas mērot lielu gaisa gabalu,un sastapties ar zālēm,varbūt kāds cits ar var padalīties ar info,kas darās pie jūras,un copi.paldies
Jūriņa ievērojami norimusi, tādos viļņos pat varētu copēt :) zāles arī nav ....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs