atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

vieplis 26.08.10
Kilka, vari man to regulēšanas pamācību atsūtīt? Lūdzu!
guntarskl 26.08.10
Es dziļumu štoparēju ar silikonu, bet es jau nezinu, kur es metīšu. Tapēc domāju ka hujminbirds priekš bušu copes ļoti labi palīdzētu.
Slikti māku siet pavadiņas, jo katru reizi sanāk cits garums. Varbūt kaut kur pārdošanā ir vienāda garuma pavadiņas?
kilka 26.08.10
tas Tev, brālīt, vis nav ragaviņu aerodinamiku rēķināt vēja tunelī :D
gatisl 26.08.10
saučos jūra pienākusi labi tuvu
akmens 26.08.10
Staldzenā pie zvejniekiem pa 3ls kg.var iegādāt svaigi kūpinātas vēl siltas.Šovasar labi noēdos.:)))
Bralitis 26.08.10
Nikuja Kilka nesaprotu par kādu sistēmu un matemātiku tu te stāsti :))))
kilka 26.08.10
VSOP - vienreiz pasēdēs, ieregulēs un tad vilks kaudzēm! Un pieminēs kilkonkoli labu vārdu.
;)
P.S. par tām tirgus butēm gan šermuļi nāk. Vismaz man nekad nav gadījies tirgū redzēt normāla paskata butes, vismaz metropolē ne...
aigaigars 26.08.10
kā man gribētos šajā sarunā iesaistīties, bet neļauj :(
kilka 26.08.10
Gunča humminbirds tev ir kaukāda ekolote hrenovā, es par dziļuma regulatoru runāju!
Jā...
guntarskl 26.08.10
V.S.O.P., par tusiņu piekrītu:))))), par pārējo, pri vstreče:)))
Brālīt, Tu gribi mani nodzirdīt???????
Kilka, hujminbirdu tā arī nēsmu iedarbinājis(brālītim atkal būs ko man acīs bāzt), tā ka tas atkrīt.
Jautājums zinātājiem, vai no krasta kādas citas zivis jūrā tagad var nomakšķerēt?
Bralitis 26.08.10
Kamēr man lēja pa graķītim - tikmēr viņas vēl vilku - ....tad aizmigu.... :)) Tad pamodos pačurāt ...izvilku vēl 2 dupletus....uzspraudu garneles - iemetu kaut kur jūras virzienā...tad atkal aizmigu......tad mani modināja ....graķītis.....vēl 2 dupleti.....atkal čučēt.....rīts....vēl 2 dupleti :))) Tāda bij man pagāšgad pēdējā bušu cope :)) Kopumābij kādas 70 butes.
V.S.O.P. 26.08.10
Kilka,

Tu beidz demagoģiju dzīt, bērni salasīsies un ar lineāliem jūrmalā sēdēs nevis butes vilks....
kilka 26.08.10
Brālīti - nesaprieecājies par agru, tas viss strādā, ja sistēmas garums nepārsniedz 86 cm un pavadiņu 12cm, pie kam vislabākie rezultāti gūti, ja katra nākošā pavadiņa ir 16 mm īsāka par iepriekšējo.
vieplis 26.08.10
Brālīti, kā tu to visu zini? Tu taču aizmiedz.
:)))
Bralitis 26.08.10
Nu tu Kilka nodevi !!! Tagad pus nakti negulēšu kamēr tavu pamācību atšifrēšu :)
Bralitis 26.08.10
Gunča !! Kāds dziļums uz butēm ??? Ierauj graķīti saspraud garneles ar visām ķepām uz lielā āķa(labāk lai garš kāts tam āķim-viņa stulbi ierij),ieklausies kur jūra šņāc un pidžini tik grunteni iekšā tai virzienā.Tad ierauj vēl divus,uzpīpē un velc butes ārā. Ja gribi ar pludu - jālaiž pa grunti - bet man tā domāt ka tas sarežģīti,un jūrā mēdz būt viļņi ...tad to pludu tā grūtāk pamanīt. Un vispār beidz muļķi dzīt ...te nopietni veči tusē :))))
kilka 26.08.10
Dziļumu ieregulē ar parasto humminbird vai lowrance dziļuma regulatoru. To, savukārt ar 3-ceļu griezuli asimetriskajā cilpā kabina 24 cm virs sistēmas pie pamatauklas. Var kārt uzreiz virs sistēmas, bet gadās, ka tas metienā atsit vaļā karabīni, ja tā nav N2 cross-lock. Tāpēc, ja nezini kāda tev karabīne, labāk kabināt virs.
V.S.O.P. 26.08.10
Guntar,
Uz butēm braukt ir forši, bet vēl foršāk viņas ir par latu kilogramā nopirkt tirgū un nokūpināt pa to laiku ;) nu jau gadus 3 butes ķeram šādi ar ļoti labiem rezultātiem. Ja ļoti gribi ķert ar makšķerēm - varam uztaisīt tusiņu, tomēr tas gabals līdz jūrai ir turp un atakaļ jānobrauc + vēl tagad ar bobiku pie jūras klāt braukt var sanākt dārgi. Stiept visas mantas? Arī variants, bet žestokijs.... Vislabākā cope ir pa nakti, reti kad bez lieliem spaiņiem sanāca copi beigt. Izbrauc no Rīgas pēcpusdienā, ap2-3jiem naktī sāk vilkt mājup. Strādā kā vinča, jo zivis reti kad pretojas vairāk par svinu. Ja nu labs triplets- tad vēl tā. Naktī arī tālu nav jāmet.
guntarskl 26.08.10
Es jau dzeru...un copes radinieks ar:DDDDD
Man tomēr gribās zināt, kā dziļumu ieregulē???
Tomēr 200km jābrauc, gribās kaudzēm savilkt.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs