Viens labs draugs šovakar bija no krasta jūrā Liepājas pusē, kādas 20 butes dabūja, 3 bija lielākas par plaukstu :)))
Labs vakars,kas dzirdams par asariem ir nakuši saniedzama atāluma jau vai pa agru...Paldies
viri,paldies par atskaitem,es lidz septembrim esmu spiests atrasties anglija,la-manša ir iespeja kert skumbrijas un krabjus bet butes cope tomer ir viss foršaka.ne asakas,lidz septembrim.
Šovakar Jūrkalnē bušu cope apgrūtināta- zāle nāk diezgan uzbāzīgi:((
sodien biju nopeldeties saraikos un prieka pec pametaju grunteni un dabuju 10 butes
Citur jau ir aizgājušas vairumā, bet uzplaiksnījumi vēl pāris reizes būs, jāsaka ka biezums ar jēdzīgāks palicis, jāskatās vēji :))
butes ari nozudis juras dzilumos?
Iet no piekrastes uz jūru atpakaļ, tagad bez atsevišķām zivīm nekas jēdzīgs vairs nebūs ....
vai vel ir verts iet uz vejenem a kur vinas vispar paliek kad vairs nekeras
Nu vakar vienam "labam draugam " bija 4 brekšeļi līdz un ap 1kg, 5 butes, 3 labas...Blakām puikas zuti pāri pa 1kg dabūja ...tas pa 4 stundām , garlaicīgi neesot bijis, vēl labas copes bija ...:)
Liepāja,jūra,20.06.2010 ~ 10 lidz 12 km no krasta tiesi iepreti pilsetai ... no kadiem 12 diena lidz 6 vakara samera pasvaki ... viena bute uz mencu sistemu,viens mencinieks merā un vairaki bullisi ... samera skopi
Nu kapēc, kada butīte, breksītis ir, redz ku puikas šovakar smuku zuti dabūja ...
Jūra laikam krahs , zivju vairs naF
Kas jūrā vēl ar vējenēm, kāds nezin? Udens ir vēl duļķains pāvilsotas apkārtnē? varbūt kāds ir bījis un var pastāstīt, jo pēdējo reizi kad biju ūdens bija tumši brūns.
ir ienākuši.tik pamaz vēl!uz neko īpašu vēl cerēt nevajadzētu.biku,pāris nedēļas,jāuzgaida!:)
kas ar asariem saulkrastu rajonā? kāds zin?
Šodien pa 4 h uz Ziemeļmola 2 nopūdelētas copes un sausā :(
Pagaidam izskatas ka tikai ceturtdien vai piektdien par juru vares domat ... mainas vejs uz austrumnieku un ari samazinas vejs ... vares no krasta pametat,pameginat kadu buti un iespejams ari ielist dzilak uz kadu mencu ja baigi nesupinas
Es pat no loga dzirdu kā jūra rūc :)))
rītā vaidzētu mēģināt noķert kādu vējeni, tad jau atskaiti uzrakstīšu.