atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

PitonZ1 24.05.10
Ventspilī - Mikeļtornī no krasta var kautko dabūt..?? Vai kur braukt makšķertē Ventspils tuvumā??
Pagājšnedēļ bijām Liepājā uz ZM ..pa kādaj vējenai...un normāli butes ņēma...bullīši vienkārši tracināja....tie ņēma lopā :)
bigfish 24.05.10
kagors, cik saprotu makšķerēji no laivas....apmēram cikt tālu no krasta biji
Kagors 24.05.10
Nu sestdien Pāvilostā varēja atvilkties pēc sirds patikas, vienu velc 5 skrien pakaļ, citi pat brauca pa trim lāgiem, jo nebij kur likt tos lomus... Mums uz trim cilvēkiem laivā bija kādi ~ 40kg to mazo mārlinu:)
Tā pat kaltēta ir ļoti laba, ceptai ar nav ne vainas...
Tā jau ir gaumes lieta, vieni zušus met mēslainē un lasi par zivi neuzskata , citiem vairāk garšo celefānā ietīts sojas un tualetes papīra maisījums uzdzerot žoga krāsu atsķaidītu ar ūdeni :)))
ainvit 24.05.10
ĻOTI garšīga vējene ir kūpināta. Citos veidos gan neesmu mēģinājis viņu gatavot, jo pirmo reizi pagājušogad tik viņu izvilku. Un tad gan noēdāmies tā kārtīgi. Uz diviem ēdājiem viena vējene ir taka vaig.. vairāk var apēst tie, kuriem ir mežonīga apetīte.
SUGU ENCIKLOPĒDIJA - Izmantošana. Saimnieciskā nozīme neliela, lai gan gaļa garšīga. Baltijas jūrā gadā nozvejo 100-900 t, galvenokārt dienvidu un rietumu rajonos. Latvijā nozvejo ap 2-8 t gadā, galvenokārt Rīgas līča ziemeļu un rietumu daļā vasaras mēnešos. Rietumeiropā - sporta zvejas objekts.
Griezeejs 24.05.10
Man negaršo ;)
Ēdis gan esmu tikai ceptu. Kūpināta varbūt ir laba, bet nu nokūpināt ar pareizām garšvielām jau arī sūdu var garšīgi :DDDDDDDD
Citreiz, ja ķeršu, nevienu laikam mājā nevedīšu. Bet pati cope ar špini ļoti sportiska.
Ei, nu :)) Man labi garšo, arī nezinu tādus kam negaršotu ...miesas tur ir daudz :)
gulbis37 24.05.10
taam vejeneem kaut kaada gastronomiska vertiiba ar ir?izskataas peec skeleta:))))
He, he, he.....
adriatico 23.05.10
Ko brīnaties, ka nevar noķert vējeni--tās jaķer pie pareiziem apstākļiem, t. i. ,vēja virziena, apgaismojuma un ūdens dzidruma. Ja visi šie faktori sakrīt , bez iespaidīga loma nepalikt.
susuris 23.05.10
5-8 ir nekas,bet par to spēlēšanos ,piekrītu,lai gan tās dažas,kas līdz lietum ņēma,ņēma tā nopietni,tad lietus,pēc brīža varēja dvašu redzēt,man tāpat kā daudziem tas palika pārāk ekstrēmi,cilpoju krastā,lai gan pietika arī savādāk domājošu,pamatā jau gan viņi tramdīja mikroplekstes,tām apetīte bija laba,man gan nav saprotams,ko ar tām plaukstas lieluma caurspīdīgajām plekstelēm var iesākt.Tas viss uz ZM .
nu 5-8 vēja zivis tas ir stipri viduvēji :))viss atkarīgs cik to copju ir, vairāk izskatās ka tagad tāda "spēlēšanās" ar ēsmu notiek :))
kasix3331 23.05.10
bet vismaz ir cope..
Pāvilostā vakar bija dabujuši pa 5-8 vējzivīm bet šodien nu pilnīga 0!
Lopā nē, bet kaut ko savilkt var , daudz tukšo copju...
kasix3331 23.05.10
šodien Pāvilostā no vējzivs ne maņas!Bet laivas un spiningotāji tālumā kko darija, bet kas brauca garām ar teica ka nekā....taka nu nezinu, Liepājā laikam gan velkot lopā!
Kupejnieks 22.05.10
Šodien Saulkrastos no laivas sarāvām foršus lučus. Labs izmērs un skats. Bija arī daži asari, bet pamazi.
klejotajs 22.05.10
Eevalds no Jelgavas. Kur atskaite?
Janka, Olaine
bbalais 22.05.10
Biju liepājā uz mola cope perfekta,bija ari spiningotāji ari ar sekmēm cik redzēju ,laidišu otrdien
Ananaass 22.05.10
bbalais - saki kurā vietā biji? Jūrkalnē, Liepājā, vai kur citur.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs