Vai ir ziņas par vējenēm Liepājas pusē?
straikers; gb
ir tads igaunju briinums "SKYPE", neesat meginajushi??
Nu ja 4 stundas miņ pēc grunduļiem un tik pat atpakaļ-vo to es saprotu!
Sarunats :D ! Sakuma japiepumpe riepas erenpreisam un jasak miities :D ap to laiku ari bushu !
Labs i es maucu,ja kas vari gb pienākt papļurkstēt būšu uz mola ap 13.mitiem man galvā būs sarkana cepure .... :))) pie reizes pamācīsi mani kā noķert daudz grunduļu ... :)
Es uz garneli ! Ja jau esi tirgu - panjem paris kg bretlinas vakara izcepsism :D
gb,tev gadījumā nevajag brētliņas vai reņģes drīz braukšu uz tirgu iepirkt .... :)
tieši uz ZM .... :) Pats būtu braucis nākam nedēļ,bet daži labi indivīdi nevar mājā nosēdēt un ja vēl ielei bendžu tad jau varu būt par pilotu un aizvizināt tos nieka 180km uz vienu galu
Njaaa es tads runigs , vienigaa tema kur varu runat , parejam esmu pa isu ( tur cita lejuma krejums ) apgrozas ! Pagaidam ir galigs bezvesh ! Straiker a kur laidisi tiesi uz ZM ?
pajāt,kamēr aizbraukšu būs jau paklīdusi,bet vēš gan būšot 14m/s cerams ka z/a nav bīstams un mani neieskalos upē .... :D
Tu vel nesi uz ZM ? :D Laiks gan riebigs - milglaa !
Viņš vienkārši tāds baigi runīgs čalītis :)))
BG... Tu te ar mani flirtē vai ??? :D
Es jau butu ar mieru vinjus kjert ja Rolis vinjus notiris un nokupinas :D
Tur jau tanteles nāk tos grunduļus pirkt no copmaņiem , cenu tik nezinu :)) gandrīz kā uz stintēm :))
Varbūt 100latnieki izdzīti stundas atstrādāt?
Nu diez vai šis makšķernieku pūlis tos grunduļus piespiedu kārtā tur ķer :DDD
zivis pamatā ķeru intereses pēc, bet bullīšus ķert- nu nekādas intereses :D