GB
a kā Tu tos bulljus esi ēdis??? tur tak no tiem buļļiem tāda čuriņa vien ir....varbūt Tu jauc ar jūras grunduli????
od77
un man ir aizdoma, ka tas Tavs čoms arī noķēra 2 jūras grunduļus, nevis lucīšus, jo lucīti no jūras krasta, man, piemēram, nav sanācis izdabūt...
Galvenais ir mazak runas , vairak copes ! Ne Asakas
Ar testiem ir viss okei man vienigais garums baida... Juras krasta makskeri iesprauz smiltis, bet ka nostiprinat uz mola... Vai vel labak mola kas sakrauts no akmeniem...
Roļa, viss ir čiki piki, testam vajag būt 100gr., tad viss ir pumbāss
Diez vai esmu spečuks, bet ar tadiem pats copēju, galvenais kāds tests tam mietam ?
Gribejas uzinat specuku viedokli.... Man ir juras makskeres 4,20 vai ar tiem katiem var normali no mola maskeret....
Nekā kopīga, parasti līdz Jāņiem ņem bute, bet ir arī Jūlija sākuma labi vilkts, tas Liepājā ...
bute būs pie krasta kamēr renģe atnāks nārstot
Pavilosta nav mans rajons - un ar "Erenpreisu" tik taalu netikshu !
Ja es pareizi saprotu tas ir Liepaja????
GB---kas pāvilostas pusē?
GB Ja tie bulli ir baigi labie, ja nozave vispar auts. Bet uz makskeri nav nacies kert....
GB Tu saki visa garuma pirmdien biju uz Mazirbi galigs tusums. Pavakaru devinas butes. Za to kolegis uz garneli divus lucus nokera.... Rudeni parasti braucu uz Mazirbi, bet gribetos kautko pamainit sajas brivdienas varbut varetu ieteikt kautkadu vietu kur var piebraukt tuvu jurai.... Baigi besi visu stiep kilometriem...
"Murgs" copet ta var - bet tur tukshums !
---------------------------------------------------
od7 es jau savo 20 te baigais spec :D Bulli njem visa garuma ! Viss labak uz tarpa - garneli shie neipashi !
2 pannas ar Bullishiem un 2 pannas ar butem pa 2.5 stundam ir ok ! Njaaam , tiebullji tiesham ir zuper gut !
Vel tik alutins butu !