Biju aizlaidis uz ZM - pa 3 Stundam 3 butes ! Laidu majas - ar maniem ultra smagajiem sviniem tur darit nav ko - vejss preti - ka mauc taa naak atpakal :D
Vakar pie Tūjas ~3h pamētāju - pa nullēm. Vietējais ar...nēēē, te jau tagad zivju neesot, a pats pēc tam pārlūko kkādus tīklus vai šņores, viltnieks.
Picker, piekrastes ūdeņos vienu drīkst paturēt.
:)
jūras lasis staigā gar piekrasti,un spiningot var! bet ja noķer laikam bij jālaiž vaļā!
Te tikai par butēm vien :) a moš kāds ir mēģinājis no krasta ar spini niekoties. Nu neticu, ka tā ir totāli bezcerīga nodarbe. Vidzemes pusē Zvejnieki šobrīd tīklus liek vien pārdesmit metrus no krasta. Tak ne jau butes tvarstīt!
Pirmdienas vakars,nakts,rīts,Jūrkalne-lomā astoņas gab. No rīta nevarēju sadalīt buti ar jaunu roni.Cīņa ilga kādas minūtes piecas. Šis bija tā iekarsis, ka to buti vēl pāris metrus pa krasta smiltīm vajāja. Žēl, ka čoms nepaspēja to visu uzfilmēt...
Otrdienas diena-Pāvilosta.Ķēras reti, bet labs izmērs. Dienas guvums sešas gab.Vakara pusē uzkrita nikna migla un tikai pa retam pieteicās sīkaļas.
Bet ronis bija labākais adrenalīna devējs!!!
Vienu reizi esmu bijis butēs, kad migla tāda, kalabi ja kādi 3 - 4m redz. Bet butes ķērās kā trakas!!!!!!
Vakar biju uz butem Venspili.Copes nekadas,liela migla un vejss.5 butes pa trijiem cilvekiem un tas ari ir viss
Taaa lielie viri mani maacija ! Nezinu kaa tas uz juru atiecas - bet nu taa tas ir !
GB! kad migla vai tad neņem ?
Zelll ka migla - gribejas uz juuuru :(
Biju uz D-molu,aizvējš,viļņi vispār nav...cope sākās ar tumsu līdz 24.00,pēc tam cope pierima un laidu mājās....15gb.Zivis apakšā ir,copes daudz,bet līdz galam nepaņem:(
Tad jau labi ka neaizbraucu !
Mēģināju no krasta Šķēdē.. nesanāca. Nes krastā. Aizbraucu līdz Ziemelītim un tur tieši viens nabadziņš nāca nost.. veselas 2 butes bija izvilcis. Nu tad es lecu savā limuzīnā un laidu uz māju pusi. Jāgaida, kad vējiņš norims.
Riit laidiisu butees uz Venspili.Padosu zinju kaa buus gaajis.
ja jau kioska tagad butes ir - tad jau jabut copej !
Cerība ir! Talsos zivju kioskā laba izmēra un biezas, vēl nav iznārstojušas.
rai6 uz ko tad keri ?? Ir doma shovakar meginat ! tik nez kaa tur ar tiem vilniem !
Kas tur ko neticēt,un nevajag 5,6 kātus....pats piektdienas naktī super pavilku,tāda cope nebija man trāpījusies sen,līdz plkst.2.00 varēja normāli šancēt...kolēģis ,kurš aizgāja tālāk no krasta,pavisu nakti 6 butes,no rīta bija šokā :)
Šovakar biju aizlaidis uz z-molu,pēc 20 min cīņas ar viļņiem, aizlaidu paskatīt ko vīri ķer uz sarkano....braucot jau mājās viena divlatnieka lielumā tomēr pieteicās :)
Tad jau nesmu vienigais neveiksminieks ! Protams ka var sakert 5 - 10 kg , taka to dara brashie puikas - 5-6 kati katra ka eglite saverti esmas gabalin ji un tik valee ! Bet tur jau laikam princips - ka tik butu ko majas est parstiept , nav jau tie laiki !