atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

janis73 04.04.10
es vakar biju pie juras 6kg
Baisulis 04.04.10
Ziņas no Z-mola!
Uz mola pašlaik 6 copmaņi. Visi sēž tālajā galā. Kamēr bračka pienāca un aprunājās ar copmani, pa 20 minūtēm redzēja, ka 4 gab. izvilka. Viena smuka, bet pārējās pusotra plauksta. Ķer uz garnelēm. Rezumē: kaut ko jau noķert var, vot.
Ozolisch 04.04.10
Pa nakti Jūrkalnes jūrmalā vienīgais copētājs.
Ozolisch 04.04.10
Vakar biju uz Jūrkalni. Ierados ap 17-iem, bija doma palikt pa nakti. Pirmajā stundā trīs butes (ītes), pēc tam sāka nākt zāle, precīzāk zāļu salas, niedras, kalmes, kārkli, viss iespējamais. Ap 22-iem jau bija tā, ka 10 min laikā zāļu salas bija visas sistēmas izvilkušas krastā. Ar to arī mana pacietība beidzās, braucu mājās.
urmaas 04.04.10
mēs uz nakti nepalikām.jau ~18-tiem traucām mājup!
Baisulis 04.04.10
Urmaas
Kāds ta beigās Jums sanāca rezultāts? :)) Pa nakti bija labāka cope??
urmaas 04.04.10
cope jūrjā ir FORŠA!:)))
es36 04.04.10
biju Jūrkalnē.
es36 04.04.10
Man vakar no14līdz16 3butes.
aigaigars 03.04.10
no 11.30 līdz 17.30 Liepenē vesela viena BUTE :D
jau ar pirmo ārā vilcienu :)
laiks likās labs, vilņi normāli vējš nav, apmācies, bet nu neņem ne raudu ne garneli, vēl 5 veči atbrauca ap 15iem, līdz tam laikam kāmēr es biju uz visiem 2as :)
svaigs gaiss saelpots, tagad jāgaida rudens :)
GaBe 03.04.10
Kaaa ar breksi ?? Tosmares kanala viri pulkam - bet kaa ar panakumiem ??

Maybe kads ir bijis ?
Leopolds 03.04.10
Visas uz reņģi!!!
Leopolds 03.04.10
Vakar Ziemupes pusē 17-24 7 smuka izmēra un 2 amnestētas. Cope sākās tikai ar tumsu. Nau daudz, bet izmēri tiešām smuki, tā kā sezona atklāta.
aakkis 03.04.10
Mani paziņas taisās mēģināt ar špini kādu taimiņu nogrābt.
eMKa 03.04.10
Aizlaidīs uz jūrj vēl kādu citu zivi palūkot :)
kilka 03.04.10
Tās "citas zivis" tagad Lielupē šur tur labi ņemot. Tikai katram copmanim sanākot apmēram 1m upes krasta :DDD Takoi hokei nam točno nenužen :DDD
Bebrs 03.04.10
Nu man ar pavisam citas zivis prātā. Pagaidām 0 un kā latvietim priecē ka avt iet tieši tāpat.
kilka 03.04.10
Bebr - solīja jauku laiku, ozonu gribējās paelpot, čomus satikt :)) Tāpēc arī aizbraucām :) Un bija OK, gan atpūtas, gan beigās arī zivju ziņā.
Bet šopavasar laikam vairāk nebrauksim, jo jau minēju, ka šīm jau pēcnācēju ražošana prātā, bet pēc tā būs caurspīdīgās ;) Līdz septembrim pārtraukums. Tagad mēģināt daudzas citas zivtas noķert kļuvis daudz aktuālāk ;)))
Bebrs 03.04.10
Man jau ar cope ir tikai darps un darps:)
Pats jau zini ka bute brīžiem ir 15 m no krasta nevis 80m - aiz pirmā sēkļa. Pavasarī tās plānās man nepatīk, rudenī ir cita lieta.
kilka 03.04.10
Uz sēkļa, protams, nebūs līdz kulei, tas gluži nav tas par ko diskutējām ;)
Lai es copes laikā desmitiem reižu bristu nez kur un atkal atpakaļ? Nu nē, paldies :DD
Man cope, pirmkārt, ir atpūta. Un vairumam manu čomu, paldies Dievam, arī :)))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs