ne es nesmu no tiem kretiniem tikai ar 2katiem ziemupe
Jaaani cik garu tiklu liki ?? :D
Janis, kur biji tuvāk Liepājai vai Ventspilij, ja tev tas nav noslēpums, jo rīt taisos laist uz jūrj...
aizlaid no krasta tikai pa nakti rezultats bus
Jalaiz jamegina no krasta ! Redzes ka bus ! Nepatik man tas "Grupniks" Uz mola !
p.s "Grupniks"- biezs LT LV un RU Tautas sabiezejums uz "ZM" - Ziemela mola !
es vakar biju pie juras 6kg
Ziņas no Z-mola!
Uz mola pašlaik 6 copmaņi. Visi sēž tālajā galā. Kamēr bračka pienāca un aprunājās ar copmani, pa 20 minūtēm redzēja, ka 4 gab. izvilka. Viena smuka, bet pārējās pusotra plauksta. Ķer uz garnelēm. Rezumē: kaut ko jau noķert var, vot.
Pa nakti Jūrkalnes jūrmalā vienīgais copētājs.
Vakar biju uz Jūrkalni. Ierados ap 17-iem, bija doma palikt pa nakti. Pirmajā stundā trīs butes (ītes), pēc tam sāka nākt zāle, precīzāk zāļu salas, niedras, kalmes, kārkli, viss iespējamais. Ap 22-iem jau bija tā, ka 10 min laikā zāļu salas bija visas sistēmas izvilkušas krastā. Ar to arī mana pacietība beidzās, braucu mājās.
mēs uz nakti nepalikām.jau ~18-tiem traucām mājup!
Urmaas
Kāds ta beigās Jums sanāca rezultāts? :)) Pa nakti bija labāka cope??
Man vakar no14līdz16 3butes.
no 11.30 līdz 17.30 Liepenē vesela viena BUTE :D
jau ar pirmo ārā vilcienu :)
laiks likās labs, vilņi normāli vējš nav, apmācies, bet nu neņem ne raudu ne garneli, vēl 5 veči atbrauca ap 15iem, līdz tam laikam kāmēr es biju uz visiem 2as :)
svaigs gaiss saelpots, tagad jāgaida rudens :)
Kaaa ar breksi ?? Tosmares kanala viri pulkam - bet kaa ar panakumiem ??
Maybe kads ir bijis ?
Vakar Ziemupes pusē 17-24 7 smuka izmēra un 2 amnestētas. Cope sākās tikai ar tumsu. Nau daudz, bet izmēri tiešām smuki, tā kā sezona atklāta.
Mani paziņas taisās mēģināt ar špini kādu taimiņu nogrābt.
Aizlaidīs uz jūrj vēl kādu citu zivi palūkot :)