atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Sīgas pa lielāko daļu atrodās Liepājā iekšpus moliem , lašveidīgie ap aprīli trāpās gan ostā gan no krasta , varbūt arī ātrāk , bet man personīgi tik aprīlī ...
bet tas ir drīzāk tāds pilnīgs haļavas variants vai ir tā reāli iespējams? un ko labāk uz āķa spraust? vēl ir info par sīgu ķeršanu šajā laikā jūrā ar gruntenēm, teiksim no mola, kā ar šādu variantu?
Boroda 09.03.10
Iespējas protams ir.
tad kā ir ar lašu ķeršanas iespējām uz grunteni jūrā pie Liepājas?
Lašus ...
GaBe 09.03.10
biju ar savu "govi" aizbraucis uz Ziemeliti ! Pagaidam tuksh , neviena nav - pats nemeginaju ! tik noverejo to ka maza zveinieku tupelite netalu no krasta - meta ieksha tilkus ! diez ko shie ker - butes jau ?
istais 09.03.10
fuksafons Vis notiek ka raksta Zivnieks . Galvenais jabut asiem akiem var pa DRUSCINAI piebarot ar zupas zirniem . Ja alingis nestrada talu nav jamuk 2 metri sanus un turpini pecak var atgriesties atpakal. Man bij 3 alingi kad viena nenem darbojos nakamaja . Ne asakas.
Zivnieks 09.03.10
fuksafon - tev vēstuli aizmetu
fuksafons 09.03.10
Paldies Ziviniek !!! Pasaki kur juus bijaaat ??? Kur labaaak piebraukt un droshi atstaaaat autoo. Ja Tev interese par Peipusu varu padaliities !!! Kautkaa taaa !!!
Zivnieks 09.03.10
fuksafons
vismaz saulkrastos ledus labs un drošs iet diezko tālu nevajag....ja brauksi brīvdienās, tad domāju, pats redzēsi kur sēž "melnais tūkstotis". Pagāšsvētdien biju pirmo reizi un biju apmierināts...pats ķēru uz bļitkas ar diviem āķiem uz katra uzverot pa baltajam tārpam...bet bļitku es iesaku paņemt palielu...kolēģi sēdēja uz murmiškas - arī vilka, bet ne tik daudz :)
fuksafons 09.03.10
istais padalies luudzu ar info juuraaa. Cik taalu jaaiet un cik drosha ir taa juura? Uz ko jaamaaana tie luciishi ? Jau ieprieksh tencinu !!!
galīgi neesmu eksperts lašu lomā, bet ir info, ka zvejnieki netālu no Liepājas metiena attālumā ar tīkliem lašus velk. Tad nu jautājums tāds- ko laši tur jūrā tagad dara (barojās, nebarojās vai ko citu) un vai ir iespējams tos ar gruntenēm izvilkt ārā, teiksim uz garneli?
urmaas 08.03.10
istais
cik redzēju,tur tik kādi ~20 cilvji pa piekrasti sēdēja.vot tā putra&salauztais ļadus gan spēcīgi pietuvojusies krastam!:)))
istais 08.03.10
Saulkrasti. luceni keras pat loti raiti .Vienigi izmers vareja but druknaks. Kopsuma pa diviem 10 kg. + atlaistie.
Tārpu, garneli - es tikai nezinu vai ir tagad , bet citus gadus diezgan labi nāk pa ziemu, pat no krasta ...
ainvit 08.03.10
Paldies par info. Par to kātu un āķu skaitu nebiju vēl dzirdējis.
Drīzumā pienāks tas laiks, kad ledus uz upēm un dīķiem vairs nebūs, bet duļķis ar vēl nebūs upēs pazudis, tad ar varēs doties uz Ziemelīti.
Un kā tad tos lučus ķer? Vai liek to pašu garneli? Vai ar tiem vaig ko īpašu?
GB -paldies vietā aizlaidi ar savu govi rīt uz Ziemelīti , var gadīties ka luči nāk pie mola, var arī uz Ziemeļu fortiem , tur pa ziemu gadījās ka šitie velni piestaigā .....
GaBe 07.03.10
Ups bik pareikinajos ! 1 aki jagiez nost !
GaBe 07.03.10
11.2. četrus makšķerēšanas rīkus jūras ūdeņos, ja kopējais āķu skaits nepārsniedz astoņus āķus un katram rīkam ir ne vairāk kā četri jebkura veida āķi. Vairākžuburu āķi uzskata par vienu āķi.

----------------------------------------------

Tad jau 3 Bambusenes katrai pa 3 akiem bus ok ! A to man tik veca infa ir ka 2 Bambusenes pa 2 akiem :) Tikai tas sasoditais ledus trauce - a slinkums brist uz Z-mola galu :)
GaBe 07.03.10
:D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs