pec 2 ned man atvaljinajums sakas tad doma ir tape vechiem prasu
margers. Kad domā pamēģināt? Esmu vairākas reizes mēģinājis,bet nekā,tomēr esmu ar mieru sastādīt kompany!
bet taja gala zvejnieku tiklos butes un asari tad ir ieksha
>>margers
Es esmu mēģinājis vairākas reizes, bet ne reizi nevienu neesmu izvilcis.
Ķert jau var...bet vai noķersi ????????
domaju pa ainazhu sajacgrivas krastu
sakiet a ka ir ar juras lici vai taja ar var butes pakjert no krasta
Šodien, starp Ovišiem un Miķeli, no 8.00 līdz 14.00 laiks super, viļņi praktiski nebija, arī ne zāles, ne straumes, no sākuma garneli, vēlēk tikai brēču ņēma, izmērs labs, bija arī bērnudarzs, kurš peld tālāk. Rezultātā gandrīz spannis, neskaitīju, norma jau ir, bet biku bija japiestrādā, lai ķertos, bijām trijatā mums aptuveni vienādi rezultāt, kaimiņi gan tādi nervozāki un bēdīgāki izskatījās.
Piekdtienas cope. Sāku ap 12:30, laiks kā zīda drāna - saulīte, +3, knaps vējiņš, krastā pīckas sametuši tikai 3 veči. Vinis varēja būt lielāks. Sākums ļoti labs, gan skaita gan izmēra ziņā. Tumsai uznākot, cope uz brīdi aprāvās pavisam. Ēsmā brēča un garnele, no 26 zivīm garneli iekāroja tikai divas. Liekot tikai brēču copēja ne tik labi, kā vidējo no trijiem āķiem izdaiļojot ar garneli. Tā kā garnele vakar sanāca tāds kā atraktors.
Cope jūrā ir forša.
:))
lauris17,a kur Tu copēji - vannā ?
sveiki, nekā neķerās......
Vakardien bijām Užavā, pie Užavas bākas, sākam jau 4 no rīta. laiks ļoti patīkams jūra mierīga vējš praktiski nav. Naktī cope švaka - ar čomu uz četriem kātiem tikai 2 butes! ar gaismas pārādīšanos sākās aktīvāka cope. gala rezultātā 10 ņemamas un pāris mazās atlaistas! visas butes svarā kkur uz 250 gramiem. bija vairāki ņemieni, stabilas copes bet galā nekā! visvairāk ņēma laikam tomēr uz reņģi, bet gadijās arī uz karūsu un garneli.
Kas jūrā notiek sodien ar tapat kā vakar?
Makšķerēšana jūrā forša :)
Tikai žēl, neaizbraucu pārbaudīt :(
aa un man 18 ņemamas butes :)
vakar juurkalnē no 3 riita lidz 12 dinā man,kolēgam ap 23 (neskaitīju :D ) kamēr tumš tad ņēma pirmā bedrē ( talāk nemēģināju) ar gaimu otrā bedrē!
Šodien Jūrkalnē no 8 rītā līdz 17 vakarā,pa diviem 22 butes,19 ņemamas un bonusā jūras bulītis.Četros vakarā sāka ķerties intensīvāk.
Nu svarcēlājam vakariņām,vai svaru vērotājai?
Zaķos vakariņām saķērām. Izmērs varēja būt labāks,bet plezīrs laPs!