kasparss
Gribi zālēm pilnu pakaļu? Ja vējš ir virs 8m/s, tad mols atkrīt.
Nu sola bišku pūtienu, no11/19ms bet var jau variet ja nevar no krasta var taķu no mola paprovēt Pavilostā.
kasparss
Vai Windguru esi ielūkojies?
Ko tu ar to domāji jautri iet.
To kasparss
Rīt tur varētu diezgan jautri iet it sevišķi rīta pusē.
Sveicināti kas notiek ar butēm Jūrkalnes pusē,vai ir kāds bijis,kā ar zālēm nenes baigi ārā, un kāda jūra nau baigi sabangota,ir doma rīt aizlaist.Iepriekš paldies.
To Breks
Tas jau būtu skaisti, ja varētu uz copi šaut, kad gribās, bet tā kā darba laiks ir no P līdz P 8.30 - 17.00, tad man nekas dižs nesanāk (asinis jau arī nevar nodot vairāk par reizi 2 mēnešos :D), tāpēc braucu kad tieku. Braukšu svētdien jebkurā gadījumā tikai tagad vēl domaju posms oviši - miķeļtornis vai arī jūrkalne - užava.
Zivnieks
Vienīgā diena kad tagad var kustināt butes ir pirmdiena.
man atkal dilēma,braukt vai nebraukt uz ziemelīti šonakt,windguru rāda baigo pakaļu 18m/s zr vēju,es jau labāk sliecos uz miķeļtorni,tur vismaz vēju tādu nesola,bet korišus nevar pielauzt mainīt dislokācijas vietu .... )
man jau liekas ka labāk tad pretī lai pūš....
Kā kungi domā, ja jūras krastā sola 8 m/s tad labāk, ka pūš sejā vai arī no sāna? Man bail ka tāds sānu vējš uztaisīs baigo zāļu daudzumu un straumi, bet ja pretī tad pašam nepatīkami. :(
un kā Liepājas pusē , vai ir izredzes uz kādu normālu lomu ...nebrīnieties ka esmu ielīdis saitā , sen to vēroju , tagad vienkārši pieregistrējos ,
čau veči copmaņi , kā jūrkalnē ar butēm , sen nau būts
vieplis____ir privaats jautaajums par copes vietu.vai nevareetu man uzrakstiit,uzdosu jautaajumu.
Šorīt no 6-10tiem Mazirbē kaut ko saķert varēja, bija zāles ciešamā daudzumā un sānu straume, bet ne tik liela.Dziļums arī normāls beidzot ir jau pie krasta.Vaidē buti varēja ķert pie paša krasta, tālāk zāles un straume.Tik tuvu savā mūžā vēl nebiju makšķeri metis jūrā. :D
tas tik mans viedoklis,,,
vel nemaku sazinaties ar zivim,,lai zinatu vai rit viņa ņems...:D:D
Nu, Lauri, ceru, ka tev būs taisnība ;)
nu ta miķeltorni,,,no rita bija,ap pusdienas laiku nebija zales...talu nevareja mest, jo paru seklim bija zale,,,manas domas kad rit bus ok.jo ves iegriezas no meza...DR
ludzu zinas jums....