atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

blackman3 18.11.09
Eu kolēģi, Pārsvarā braucu uz ziemupi vai pāvilostu. Vai taas ir normaalas vietas? Un kur vel var normaali pamakšķerēt? Padalaties lūdzu?
blackman3 18.11.09
Kilka - Dzīvoju Jelgavas rajonā,tā kā darba un diezgan gara ceļa dēļ, īpaši nesanāk biežāk pabraukāt uz bušelēm.
blackman3 18.11.09
Vieplis - bija mēģināts ne tikai garnele, bet arī reņģe, svaigs asaris un rudulīši. Kā bij tā bij.
urmaas 18.11.09
man šonedēļ nespīd bušakos aizlaist.5-dien vārdūt būs brīvāks.sestdien teijātera apmeklējums,svētdien maiņa!
Marika 18.11.09
sveiks urmaas!!:)
Par to jau ir tas stāsts.Tapē doma ir braukt piektdien,un nevis sestdien,svētdien un svētku dienā!!!
urmaas 18.11.09
tere mariki:)))
šodien div pazīstam kompanīi padevās bušakos.ziņas no abiem;krastā nav kur kāju nolikt!kur nu vēl par vietas mainīšanu domāt!
kilka 18.11.09
juran2801 - es un man pazistamie copmaņi buti ir ķēruši un noķēruši uz: brēčas, reņģes, salakas, pašas butes, raudas, asara, karūsas, nēģa, vimbas, "sievas bučas" (brētliņas garšvielu marinādē, kas nezin), brieža gaļas, cūkgaļas, garneles, tīģergarneles.
Lasīts ir par vistas gaļu arī.
Marika 18.11.09
urmass,pietiek ar 20m,un tapēc es vairs brīvdienās nebraukšu.Darbdienā forši,var paiet gan uz vienu gan otru pusi,bet brīvdienā vari būt laimīgs ka atrodi vietu saviem 2kātiem,un sēdi kā ķipis uz vietas.
kilka 18.11.09
blackman3 - tagad bušu cope visā plaukumā. Kāda pavasara gaidīšana?
juran2801 18.11.09
Sveiki!Sakiet, uz karūsas gabalu bute ņem?
urmaas 18.11.09
un ne tikai.ja ir iespēja,vajag taču pamainīt vietas.reizēm pietiek paiet nostāk ~50m!:)))
Marika 18.11.09
piekrītu vieplim,vakar visvairāk cope bija uz brētliņu,otrā vietā garneles,reņģi gribēja tikai retā!!
vieplis 18.11.09
Urmaas, ja ķer tikai uz garneli, tad var tā gadīties.
:)))
urmaas 18.11.09
vīri.jūs makšķeres no bagāžnieka vismaz iņemiet.savādāk nevaru saprast-kā var dienu nosēdēt un noķert tikai 5-6 butes?:)
blackman3 18.11.09
16 novembrii no plkst 17:00 līdz 7:00 riita 5 butes. 4 biku lielākas pa plaukstu viena ap 500 grammi. Nu nez, tagad laikam jaabrauc pavasarī.
rai6 18.11.09
Tiko atgriezos no nakts copes...Bēdīgi:(No vakara vēl kaut kāda zopīte,pa nakti 0,no rīta paretam mazās butītes uzpurināja....rezultāts 1 menca 6 butītes tas biki aiz ziemupes no 18.30-07.30
Marika 18.11.09
Vakar Jaunciemā-Jūra salīdzinoši mierīga,mazs vējiņš no mugurpuses,no rīta puses pa retai ķērās,pa dienu pieklusa,kad sāka krēslot un pa tumsiņu cope atsākās.Izmērs vidējs,mazās ar diezgan daudz.Pus spaini pielasīju,varētu jau vēl,bet bija mājās jābrauc:(:(:(
bums 17.11.09
Copē negāja un jūra ir liela:)) alles kaput
guntis@ 17.11.09
Varbūt kāds var uzrakstīt kā šodien gāja copē un kāda jūra...
guntarskl 17.11.09
Kilka, jādo virsū!!:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs