eduards
Kuros esi lasījies?
sveiki, ir ļoti liela vēlēšanās šo nedēļas nogali doties uz jūru pirmo reizi butēs, un jālūdz neliels Jūsu padoms, vai ir vērts? pēc internetā atrastajām (dažādos saitos) laika ziņām grūti spriest, katrā raxta savu..
varbūt kāds pieredzējušāks varētu pateikt ko man īsti darīt?
www.liepājniekiem. lv ir ļoti skaisti nofilmēta šodienas situācija pie Laikām. Vilnis ir, bet ciešams. Lūžņā jau nu toč mierīgais.
Nu ko domājat, vai ir jēga svētdien uz jūras pusi vilkt? Baigi jau gribās butes pavilkt.
Līdz tai tupelei tak var pīcku aizžvidzināt... :)
Pie reizes var redzēt kāda jūra tajā pusē šodien izskatās.
www.liepajniekiem.lv-pat bildes,nu ļoti tuvu krastam ar tādu ''tupeli'' piebraukuši:)
kaspars es ar taa meklejot glabinnu no villnniem jūrkalnē aizmuku uz molu un taa ka breks teica dabuuju ar taas zaales un vienalga nebija iespējams pacopēt!
Breks, neiespringsti ;)
Cilvis dikti copēt grib, nu lai taču brauc :)))
kasparss
Gribi zālēm pilnu pakaļu? Ja vējš ir virs 8m/s, tad mols atkrīt.
Nu sola bišku pūtienu, no11/19ms bet var jau variet ja nevar no krasta var taķu no mola paprovēt Pavilostā.
kasparss
Vai Windguru esi ielūkojies?
Ko tu ar to domāji jautri iet.
To kasparss
Rīt tur varētu diezgan jautri iet it sevišķi rīta pusē.
Sveicināti kas notiek ar butēm Jūrkalnes pusē,vai ir kāds bijis,kā ar zālēm nenes baigi ārā, un kāda jūra nau baigi sabangota,ir doma rīt aizlaist.Iepriekš paldies.
To Breks
Tas jau būtu skaisti, ja varētu uz copi šaut, kad gribās, bet tā kā darba laiks ir no P līdz P 8.30 - 17.00, tad man nekas dižs nesanāk (asinis jau arī nevar nodot vairāk par reizi 2 mēnešos :D), tāpēc braucu kad tieku. Braukšu svētdien jebkurā gadījumā tikai tagad vēl domaju posms oviši - miķeļtornis vai arī jūrkalne - užava.