atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Breks 06.11.09
texas65
Mans saka, ka būs OK, bet jāmeklē, es šodien apmēram 400metrus meklējos!
texas65 06.11.09
Būs jau labi:))) Kādas prognozes rītdienai,vajadzētu provēt,vai ne???
Breks 06.11.09
gb_id_lv
Kas ir bada mīsli noskaudi? Gribi manu lomu pāsvērt? Ieliec savu ģīmi iekš copes lietām un tad runā!
vieplis 06.11.09
Brek, palūrēju, pat ļoti OK, apsveicu, skauž!
:DD
Breks 06.11.09
Šodienas atskaite:
Sākums 14.30
vilnis - mazs,
ņammā - tikai garneli,
izmērs - vidējs un labs,lapiņas kādas 10
daudzums - spainītis 10L nu pilns(lūdzu nekomentēt)
distance - tuva un vidēja, tālumā tukšs
beigas - 18.30
foto - iekš CL
Mans ir runājis, HAU, kas gribēs sapratīs!
Svini bija 100gr.
Nedaudz zāle bija kad mēģināju pirms pirmā sēkļa,kādi metri 15 no krasta,bet pāri nebij vispār.Svini stāvēja uz vietām,šodien pat copes spicīti vējš nepurināja.
juliuss 06.11.09
Armand (meistar), a kā tur ar zālēm un straumi bija?
Vakar no 16 līdz šodien 12 Jūrkalnē cope švakra,vienam kolēģim 9kg,man 17 butes kopsvarā 4,25,rešam nesvēru-vēl mazāk.Lielāko tiesu noķertas vakar līdz 23,pa nakti līdz rīta 7 tikai 8 gab uz trijiem.No 7-8 tikai 7 gab uz trijiem,līdz 12 pilnīga 0.Laiciņš glužī kā pasaka-piemērots copei.Copēju starp pirmo un otro sēkli,provēju uz sēkla,gan pirms pirmā,bet ne kā.Piekrastes zvejniekiem tīkli arī gandrīz tukši,kas stāvēja mums priekša
lauris17:
JŪRĀ......no Liepājas līdz Venspilij.....jūra liela vietas diezgan uz kurieni braukt izvēlos atkarībā no laika apstākļiem zivis ir visur tikai jāmāk noķert......
kasparsp 06.11.09
Izskatās kad svētdien sēdēšu pie jūras!Windguru sola austrumu ar mazām pārmaiņaām!
lauris17 06.11.09
kur tad tu ķēri????
Šodien no 4-16 laiks normāls labs vilnis drusku sniegs viens taimiņs atkal kaija un kārtīga norma butes laba izmēra bija arī sīkās kādas desmit bet āķis bija tikai lūpā tā kā peld
lauris17 05.11.09
biju aizgājis lidz jūrai,varētu padomāt kad tajā jūra zivis nedzivo:D
bums 05.11.09
Jebkuru zivi besī straujas vēja maiņas Labākās copes parasti arī notiek ,kad iepūš pastāvīgi vēji /Pat austrums ja pūš vairākas dienas no vietas būs kļovs.
Breks 05.11.09
kasparsp
150% tur Tev taisnība!
kasparsp 05.11.09
Pēc paša pieredzes viņas mēdz ņemt visos vējos,bet nepatīk vēja maiņa!
agrildo 05.11.09
Snaperis
butes viss labāk ķeras ziemeļ puses vējos
lauris17 04.11.09
kur jus copejā??
rai6 04.11.09
Tiko no copes....Ļoti švaki...man- 4,kolēģim-4,blakus 2 vīri sēdēja viņiem par abiem 3 butes un 1 menca.....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs