atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

snaperis 04.11.09
1. Ir doma sestdien aizbraukt uz Ovishiem. Iebraucot tai ciema vai pilsetaa, es atradiishu kur talakt braukt, nekad nav buuts tur.
2 Varbut ir kada vieta tuvaak Rigai kur var kjert butes, un kur vinjas arii uzturas :)
3 Kas ir ar vejiem?

Zinu ka Liepajas puseee ka saak puust ziemelj vejsh ta iet zales pa gaisu un juura nav ko dariit.
rai6 04.11.09
Tūlīt laižu uz jūru....vakara copi aplūkot:))Vēlāk padošu ziņu par rezultātiem:)
vieplis 04.11.09
Automeistar, arī spoles turētājs ir ļoti ērtā augstumā, kad kāts stāv tureklī.
:)
Man vīņš vienkārši patika,roku satvēriens pat lielāks pa shimano alivia karpu kātu.
Boroda 04.11.09
Izskatās diezgan monstrīgs. Ķieģeļus varēsi mest iekšā!:))
Iepirku Salmo Diamond Surf 3224 420 IM7 pa 25 ls.Varbūt kādam ir pieredze ar šo kātu !?Lūdzu atsauksmes !
agrildo 04.11.09
butes var ķert kamēr jūra neaizsalst .
PitonZ1 04.11.09
Vai uz novembra beigām vēl ir cerība uz butēm ....Mikeļtornī.......un cik ilgi viņas ķeras????
kodolbebrs,patin filmu atpakaļ uz 40ajām lapām,tur vari palasīt.
kodolbebrs 04.11.09
sweiciens!
Warbuut kaads war kko pastaastiit par weeja ziwiim?
kur un kuraa laikaa taas wareetu mekleet?Biju dzirdeejis ka tiiri normaali no krasta uz nimfaam kjeras..
urmaas 03.11.09
kur man būtu jāaizgrauc,un kas man būtu jaarez? :)))
murgs 03.11.09
urmass, ja netici aizgrauc apskaties,ar pasa aciim rezeetajam domaaju ka buus jaatic!es piem ko neredzu neticu!
Norms 03.11.09
Kaut arī pūta tas DA vējš, arī debesu spīdekļi nepaguruši spīdēja uz maiņām, brīžiem pat abi divi, tomēr 12 butes salasīju, labākā cope bija no rīta līdz pusdienas laikam, pēc tam pa tukšo, ne tuvumā, ne tālumā.garnele garšoja labāk par reņģi, liku abus arī uz viena āķa.Copēju posmā no Kolkas uz leju, vairākās vietās, bet visur apmēram vienādi.Zāles nebija, straumes arī nē, viļņi normāli.
aakkis 03.11.09
Varbūt Rīgas apvedceļš?
urmaas 03.11.09
:)))
Breks 03.11.09
automeistars
Nekas, ja īpaši neaiztiek, gadās, ka tādas traumas ar laiku pāriet! :)))
Jā,jā,Rīga-Ainaži.Kā Tu uzmineji,baigais umņiks esi !
Tur pat jau Breks es skatījos,tik kļūdijos,laikam maziņš biju,no gultas izkritu,galvu sasitu....
gugu 03.11.09
vins domaja virzienu riga -ainazi :D
Jurchiks 03.11.09
Eu kas tas par virzienu RA ??? pirmo reizi dzīvē tādu redzu? Rietumu -austrumu? :-)) Varbūt bija domāts DA / dienvid austrumu
urmaas 03.11.09
esu jūrjā sēdējis pie visādiem vējiem.ja nejem tad PO kāds vējš,tāpat nejems.bet domu par piektdienu nemainīšu!tā pat uz copp maukšu! :)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs