atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Gatizs 09.10.09
Es daru taapat kaa jonyzs, tikai noperku klaat kaadu rengiiti vai breetlinu....par garneleem labaak pirkt caulaa nekaa tiiriitaas, jo tiiriitaam nav vairs taads aromaats un sliktaak turas uz aaka!!!
jonyzs 09.10.09
sviestmaize! Nav noslēpumainās receptes, cits ķer uz attīrītām vārītām, cits ar veselām vārītām, cits ar nevārītām. Es tāpāt, kas veikalā ir to ņemu + nobraucu uz tirgu un pa 20knetukiem nopērku kārtīgu raudu, no kuras izgiež filejas gabaliņus un liek uz āķa. Citu dienu labāk strādā rauda, citu atkal garneles.
jonyzs 09.10.09
Vakar laiks bija labs, tikai spiediens galīgi mencās, kas atsaucās arī uz copi. Nebija tā kā otrdien - slapju muguru. Bet vienalga nepilnus 3kg savilku, lielākā 835g. Ja rīt būs tāds laiks kā sola, būs jānobrauc paštepselēt :)
sviestmaize 09.10.09
Jautājums man par garnelēm uz ko butees iet! Kuras ir tās īstās jāpērk? Vārītas vai nevārītas?
pickers 08.10.09
6dien braucam butēs, ir brīvas vietas,jāpielasa mašīna nu lai vieglāk!Startējam no jūrmalas.
renciks55 08.10.09
jonyzs: Tad dod zinu kā tad tev veicās šodien.
jonyzs 08.10.09
Izskatās ka šovakar jānoskrien uz jūrmalu, kaut kā laiks pieturās labs..
kromeo 08.10.09
Žēl:((((((((
sviestmaize 08.10.09
es ar taisos uz jurkalnes juuru tik Jelgava pa cellam nu galiigi nesanaak,laicinns tiessaam tai pusees solaas buut normals!
kromeo 08.10.09
Čau visiem.
6dien pa dienu guru sola baigi labo laiku. Vai ir kāds, kas taisās braukt no Jelgavas uz jūru? Varu piemesties klāt vai varam braukt ar manējo veco pasātu (tikai tas ir benzīnieks un ēd ap 8-9). Domāju, ka vajadzētu ap 3-4 no rīta izbraukt un doma ir laist uz Jūrkalnes Buru.
jonyzs 08.10.09
renciks55, tad jau labāk kaut līdz Annas kapiem pie Šķēdes aizlaist, jo no pie molīša butes ir švakāk kā no krasta copējot, es metu starp pirmo un otro sēkli, gandrīz uz kanti otram sēklim.
siguldiets 08.10.09
Gribēju pajautāt vai butes ir kāds mēģinājies ķert jūrā pie Saulkrastiem vai Tūjas vai arī viņu tur nav vispār.Paldies jau iepriekš par atbildi.
Gatizs 08.10.09
Rolim probleemas ar kompi...videokarte nogruva!!!
renciks55 07.10.09
Kāts nezin kā pa nakti ir uz Z mola?
jonyzs 07.10.09
Nu jāā, no rīta viens vakarā pavisam cits - windguru.com... no rīta solīja ZR vēju 2-3m/s tagad jau auzas :( redzēs ko rādīs rīt..
urmaas 07.10.09
bums
zivē labi pazīstamajā ezerā ar labāk iet,kad austrumnieks pūš! :)))
bums 07.10.09
Personīgi man zandartējot Usmā labākie ir DA un A vēji vēl ja nedaudz iegriež ZA
bums 07.10.09
man cope sāksies tikai 11 okt DA sāk pūst tikai svētdien
urmaas 07.10.09
brīvdienās būs krasta vējš.pazīstami jūras vilki mācēja stāstīt-krasta vējš ir bada vējš!uzspied uz mezgliem kamēr parādās metri.savādāk šausmīgs skats uz to karti!
bums 07.10.09
http://rp5.ru/town.php?id=9812
laikam nav ne vainas

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs