Divier [12.09.20]: Pravietis [7m]: Tā nu neteiktu, galvas un astes neesamība dara savu, bet izmērs bija starp lielu un vidēju. Prognozes parasti ir 70-90% ticamību, bet jura dažreiz ievieš korekcijas. Jāskatās kas notiek 1-2 dienas pirms tam un ne tikai datora ekrānā.
KU-KU, 12.septembris 2020, 20:18
Kāds ir Tavs funktieris, ka griez nost galvas un astes. Manuprāt, ir vairāk plusu, ka tās ir jāsaglabā. Es cenšos izkalkulēt vidējo aritmētisko rādījumu starp trim ; Windy, Windguru un Yr. Viļņu augstumu un ūdens temperatūru, kā kuru reizi gadās. Man viens no galvenajiem nosacījumiem stabilitāte vairākas dienas parametros (spiediens, vēja virziens un tt.). Ja nav aizspriedumu, tad padalies privāti par saviem dabas vērojumiem 1 - 2 dienas pirms copes.Spiedienu labi rāda metro.pl
Sorry meteo.pl. Telefons labo ...
Pravietis [12.09.20]: Tā nu neteiktu, galvas un astes neesamība dara savu, bet izmērs bija starp lielu un vidēju. Prognozes parasti ir 70-90% ticamību, bet jura dažreiz ievieš korekcijas. Jāskatās kas notiek 1-2 dienas pirms tam un ne tikai datora ekrānā.
Kāds ir Tavs funktieris, ka griez nost galvas un astes. Manuprāt, ir vairāk plusu, ka tās ir jāsaglabā. Es cenšos izkalkulēt vidējo aritmētisko rādījumu starp trim ; Windy, Windguru un Yr. Viļņu augstumu un ūdens temperatūru, kā kuru reizi gadās. Man viens no galvenajiem nosacījumiem stabilitāte vairākas dienas parametros (spiediens, vēja virziens un tt.). Ja nav aizspriedumu, tad padalies privāti par saviem dabas vērojumiem 1 - 2 dienas pirms copes.
Spiedienu labi rāda metro.pl
Tā nu neteiktu, galvas un astes neesamība dara savu, bet izmērs bija starp lielu un vidēju. Prognozes parasti ir 70-90% ticamību, bet jura dažreiz ievieš korekcijas. Jāskatās kas notiek 1-2 dienas pirms tam un ne tikai datora ekrānā.
Kāds ir Tavs funktieris, ka griez nost galvas un astes. Manuprāt, ir vairāk plusu, ka tās ir jāsaglabā. Es cenšos izkalkulēt vidējo aritmētisko rādījumu starp trim ; Windy, Windguru un Yr. Viļņu augstumu un ūdens temperatūru, kā kuru reizi gadās. Man viens no galvenajiem nosacījumiem stabilitāte vairākas dienas parametros (spiediens, vēja virziens un tt.). Ja nav aizspriedumu, tad padalies privāti par saviem dabas vērojumiem 1 - 2 dienas pirms copes.
Tā nu neteiktu, galvas un astes neesamība dara savu, bet izmērs bija starp lielu un vidēju. Prognozes parasti ir 70-90% ticamību, bet jura dažreiz ievieš korekcijas. Jāskatās kas notiek 1-2 dienas pirms tam un ne tikai datora ekrānā.
Grūti teikt ko radīja prognozes, bet dabā viss bija savādāk, šī rīta pasākums, ovisu un uz augšu
KU-KU, 12.septembris 2020, 19:17
Nav lielas, bet izskatās garšīgas gan....:).

Grūti teikt ko radīja prognozes, bet dabā viss bija savādāk, šī rīta pasākums, ovisu un uz augšu
Pa nakti un lidz 11 sodien mazirbe uz 3 katiem 15 butes visas tuvuma praktiski.jura ir ok zale nedaudz.
Butes pa kādai nāk.bonuss sakārtoja sistēmu pēc sava pprāta.
Tā tas mēdz būt. Tāpēc ir jābrauc pašam un jādarbojas un jāpēta, nevis klausīt visam ko citi saka.
Jā un bija toreiz Sirmais, kas par spīti visiem tiešām spaini savilka
Raimond, bet man bija čujs.
Domaataajs, 11.septembris 2020, 23:04
Esmu trāpījies vētras laikā. Man līdzi bija spainis un tajā 1 - 3 zivis. Saucās - gribas nepadoties, bet agri vai vēlu nākas. Tātad - lasām
yr.no
windguru.com
windy.com
meteo.lv
meteo.pl
foreca.com
un mēģinām saprast, kāds laiks tiešām būs. Pagājušajā gadā vairums laika ziņu solīja Jaunciemā krasta vēju, bet bija ZR, kas galīgi nav krasta vējš
Raimond, bet man bija čujs.
Par mani pasmējies ?
Divier, 11.septembris 2020, 22:38
Nē, par tiem, kuri sēžot uz dīvāna velk spaiņiem vētras laikā.
Cilvēki un copmaņi un kolēģi, kam ir domāti laika ziņu portāli?
Vilnis 1,5m, straume pie krasta pusmetrs sekundē.
Starp citu - Pāvilostā pēc prognozēm straume mazāka.
Izvēlieties ko sirds kāro un pieņemiet lēmumus paši. Citādi, ej nu zini, kādi eksperti te mēdz komentēt.
https://www.seakayak.lv/laika-prognoze/
Domaataajs, 11.septembris 2020, 22:22
Par mani pasmējies ?
Tagad tuvakajā laikā nenostāsies, bet viss krējums vēl tikai būs.
Ļaujiet taču jūrai nostāties vēl viss rudens priekšā.
Cilvēki un copmaņi un kolēģi, kam ir domāti laika ziņu portāli?
Vilnis 1,5m, straume pie krasta pusmetrs sekundē.
Starp citu - Pāvilostā pēc prognozēm straume mazāka.
Izvēlieties ko sirds kāro un pieņemiet lēmumus paši. Citādi, ej nu zini, kādi eksperti te mēdz komentēt.
https://www.seakayak.lv/laika-prognoze/
Visi klusē, sēž pie ūdeņiem :D
Doma uz užavu varbūt aizskriet