Leonid ,saprotu ka butes vel bus ,bet veelaak,bet seenes ka ir ,(es domaju par seenu karalieni)?
Hey, visiem ne asakas, kas Jūrkalnē darās?
Interesē pieredzējušāku cilvēku informācija: Šovakar/šonakt pāvilostā ir piemērots vējšs butēm?
mimka, 11.septembris 2020, 13:55
No krasta varētu būt straume, var mēģināt no kreisā mola.
Interesē pieredzējušāku cilvēku informācija: Šovakar/šonakt pāvilostā ir piemērots vējšs butēm?
Ooo,kas par mačiem? Kur info? Man arī interesē!
leonids [10.09.20]: No telefona tā rakstīšana tāda ākstīšanās vien ir.Tātad Jūrkalnes mājas lapā vajadzētu būt.Kolkas mājaslapā vēl ne.
Jūrkalnes mājas lapā viss ir!
No telefona tā rakstīšana tāda ākstīšanās vien ir.Tātad Jūrkalnes mājas lapā vajadzētu būt.Kolkas mājaslapā vēl ne.
sēņojot biju izgājis līdz a
kāpai,izskatās ļoti cerīga jūra.rītvakar mēģināšu.
leonids [10.09.20]: Jūra pa gaisu:vējš 20m/s.Jūrkalnē mači 17.oktobrī,Kolkā 31.10.
A kur ir pieejama vairāk informācija? Paldies
Rit laidisim nav variantu
Butite, 10.septembris 2020, 14:40
Šādā situācijā varianti ir vienmēr, vismaz divi. Var laist, var nelaist.
Pēc patreizējām prognozēm no rīta puses apmēram virs Jūrkalnes vilnis līdz metram. Pēc tam lielāks. Šaurumā pa dienu straume ne pārāk liela. Vakarā var būt visādi atkarībā no portālu prognozēm.
Butite [10.09.20]: ruttks [14:31]: Liela jura,nav vanna,ja sakula tik atri nebus. Megjina var vienmer,ne asakas.Rit laidisim nav variantu
Mēs ar rīt laižam, cerams kaut nedaudz nomierināsies..
Par to haizivi. 70-tajos zvejniekiem traļos arī tādas bija. Es vēl jauns puika brīnījos, kur tādas ieklīdušas, bet zvejnieki teica, ka neesot retums un sauca viņas par siļķu haizivīm.
ruttks [10.09.20]: Liela jura,nav vanna,ja sakula tik atri nebus. Megjina var vienmer,ne asakas.
Rit laidisim nav variantu
Liela jura,nav vanna,ja sakula tik atri nebus. Megjina var vienmer,ne asakas.
leonids [10.09.20]: Jūra pa gaisu:vējš 20m/s.Jūrkalnē mači 17.oktobrī,Kolkā 31.10.p
Paldies par info.lidz ritvakaram nomierinasies?
Kādus gadus atpakaļ pie Sanktpēterburgas ja nemaldos Ņevas upes grīvā vai kaut kur tuvumā arī tika manīta haizivs.pie klimata maiņām var notikt visādi brīnumi
leonids [10.09.20]: Jūra pa gaisu:vējš 20m/s.Jūrkalnē mači 17.oktobrī,Kolkā 31.10.
Paldies par info Leonīd!