Sveiki. Kā ar tām siļķēm kad viņās pienāk pie krasta, ja pienāk. Uz ko ķerās, līcī ar ienāk?
edzuss2 [07.06.20]: keners [2:35]: edzuss2 [5.jūn]: Pabiju šorīt Pāvilostā. Braucu pēc bulliem, bet nevienu nedabūju. Toties kā butes ķeras uii...kaifiigi viņas ķert uz DS ar vidēju kātu. Vīri ar feederiem vispār bez apstājas ķēra.Aaaaa... Es te šodien ar centos uz DS noķert butes, bet diemžēl me viena bute, bet pārējās zivis gan nesmādēja gumiju! Beigās uz MJ kārtīgi atvilkos...
Butes biezas un kondīcija laba. Visas pilnas ar ikriem.
Arī ashuki nesmādē tīģereni :))Kādas gumijaa liki uz DS?Bez gumijām. Garnele uz āķa. Vai nu svaigā tīģerene vai vārītā.
keners [07.06.20]: edzuss2 [5.jūn]: Pabiju šorīt Pāvilostā. Braucu pēc bulliem, bet nevienu nedabūju. Toties kā butes ķeras uii...kaifiigi viņas ķert uz DS ar vidēju kātu. Vīri ar feederiem vispār bez apstājas ķēra.Bez gumijām. Garnele uz āķa. Vai nu svaigā tīģerene vai vārītā.
Arī ashuki nesmādē tīģereni :))Kādas gumijaa liki uz DS?
edzuss2 [05.06.20]: Pabiju šorīt Pāvilostā. Braucu pēc bulliem, bet nevienu nedabūju. Toties kā butes ķeras uii...kaifiigi viņas ķert uz DS ar vidēju kātu. Vīri ar feederiem vispār bez apstājas ķēra.Kādas gumijaa liki uz DS?
Arī ashuki nesmādē tīģereni :))
Pravietis [30.05.20]: Pravietis [16m]: Šajā sezonā man ir tikai viena problēma kā atrast līņu ceļu, kuru MK noteikumi atņēma.:)Kā to saprast?Sapratu
keners, 30.maijs 2020, 00:19
Jā, Varkalī bija viena laba vieta, kur no Babītes ezera nāca cauri šaura caurteka un pa kurieni nāca līņi kanālā. Katru otro copes reizi uz brekšiem, obligāti klāt nāca 1 - 2 gab. lieli līņi. (1,3 - 2,2 kg.). 4 -5. gadus atpakaļ uzlika ķieģeli, jo putniem ligzdot traucējam. Tagad blakus lieguma zonai runā, ka veidojas apbūves nogabals. Labi tā ir privātsaruna. Sāks braukt virsū....:).
Pravietis [16m]: Šajā sezonā man ir tikai viena problēma kā atrast līņu ceļu, kuru MK noteikumi atņēma.:)Kā to saprast?
keners, 30.maijs 2020, 00:19
Pravietis [30.05.20]: Šajā sezonā man ir tikai viena problēma kā atrast līņu ceļu, kuru MK noteikumi atņēma.:)Kā to saprast?
Juliuss, neesmu "žigalo", lai priekš tiem , kas grib......vienmēr būtu blondīns ar sārtiem vaigiem, ieeļļojies un smaržigs. :). Neatceros, lai man ar Tevi runa būtu bijusi par copi. Neko darīt, sapratu, Tev patīk šovi. Man nē. Nekā personīga.
Pravietis, 29.maijs 2020, 22:56
Tu nesaproti, ka Tavi "sacerējumi" par makšķerēšanu ir teorētiski, aplami, netā sagrābstīti, nepareizi pieņēmumi? Tas nav uzbrauciens, tas ir skats no malas.
Copmanis, 29.maijs 2020, 23:16
Sestdien Pāvilostā no kreisā mola veči skaisti savilka
opaps, 29.maijs 2020, 20:49
leonids [28.05.20]: Edžu,brakariem tīklos ir apbrīnojami biezas butes.Vakar gaišā laikā ne piesitiena.Tumsā vēl neesmu mēģinājis.No moliem arī vēl velk biezas un gaļīgas butes, piekrastē viņas ir. Bet no krasta domāju, ka nereāli aizsniegties līdz viņām.
leonids [28.05.20]: Edžu,brakariem tīklos ir apbrīnojami biezas butes.Vakar gaišā laikā ne piesitiena.Tumsā vēl neesmu mēģinājis.Uz pludu arī pa kādai trāpās. Un tāpat apbrīnojami gaļīgas, ne visas, bet pa lielam.