Jūrkalne no 8.00. Laiks ideāls, vilnis ļoti labs, zāļu un straumes nav. Bet pagaidām klusums no zivīm
Krishss [20.12.19]: keners [5m]: Jūrā viss notiek!cik jau dabuji
Es pats veel neesmu, domaju braukt... Paziņa bija un noķēra, vairāk, kā puse spaini!
keners [20.12.19]: Jūrā viss notiek!
cik jau dabuji
Sveiki vīri. Kas notiek jurinjaa, bute ir??
agnoss, 20.decembris 2019, 20:40
nesen vēl bija
Pravieti,orientāciju grozīsi ar domu, ka tomēr atskaitei ar ko mājup jāatved?Tā orientācijas grozīšana uz zušiem man jau likās tāda aizdomīga...:)
Sveiki vīri. Kas notiek jurinjaa, bute ir??
Pagrozīšu orientāciju uz vimbām, mencām, spīdīgajiem un pumpainajiem, zandartiem un zušiem, bet par butītēm arī neaizmirsīšu. Kaut kas atskaitei mājās tak jāatved.
Man sezona beidzas, kad butes iznārstojušas gandrīz visur
Nu šogad tās prognozes vēl strīdīgas tā kā nekas jāslēdz vis nav.
Nu nez. Es biju pagājušajā svētdien un parīt arī braucu.
Nu ko, šogad to laimīgo stundu ir palicis pavisam maz. Vai tauta ir gatava pēdējām "iznācienam", sistēmas plēsējiem sagatavotas, cimdi, ausaines atrastas.? Izskatās, ka nodaļa jāslēdz ciet.......
diametrs [25m]: Es biju svētdien. Vieta nebija pārāk piemērota, toties kaut kas bija. Kas bija citur, dabūja pārbraukt, bet laikam par vēluButēs biji?
Nerets, 18.decembris 2019, 22:22
Uz jūru parasti visi butēs brauc, protams, ar cerību uz bonusiem, piemēram, mencas izskatā
diametrs [18.12.19]: Es biju svētdien. Vieta nebija pārāk piemērota, toties kaut kas bija. Kas bija citur, dabūja pārbraukt, bet laikam par vēlu
Butēs biji?
Es biju svētdien. Vieta nebija pārāk piemērota, toties kaut kas bija. Kas bija citur, dabūja pārbraukt, bet laikam par vēlu
Sodien laiks prieks juuras ideaals...tiesaam neviens necopee? :D
Nerets [18.12.19]: Kāds kaut kur copē? Kā sokas?
Kā sokās nezinu! Bet Rīgă vienmēr var pacopēt...Laika prognoze ir izdomata, pamĕğini!
Kāds kaut kur copē? Kā sokas?
Nerets, 18.decembris 2019, 21:30
Kur nu šodien ...