uldomons [30.09.19]: Sveiki kungi.Vai posmā Kolka-Roja ir kāda plekste manīta?
Nav...
Sveiki kungi.Vai posmā Kolka-Roja ir kāda plekste manīta?
Nemaz nesatraucos.Jūs neesat redzējuši manu kruto ričuku,kuru pirku kā jaunu.Izrādās :modelis no Mozus laikiem,labi restaurēts,ripo perfekti.Ar to tikšu visur kur sirds kāro.
Leonīd neuztraucies, Renārs droši vien ir jaunietis,kurš nevar nedaudz palasīties atpakaļ, vai no tavām labajām atskaitēm saprast, ka dzīvo Kolkā un uz copi minies pa liedagu ar velosipēdu, kurš nav aprīkots ar jaunākajām navigācijas sistēmām.
Nebiedēšu latviešus ar meijām.Ja ir interese raksti PM.
Man blakus bija viens copmanis,kurš bija veiksmīgāks par mani .Butes ēda visu,ko piedāvāju.Distance ļoti tuva.Koordinātes nebūs.
leonids, 30.septembris 2019, 13:28
leonids, koordinātes man tumša lieta, iespraud meiju kur ķērās, atradīšu. :))
Ceturtdien aizlaidīšu apraudzīt savu dārziņu, uzsiti asini. :)
Man blakus bija viens copmanis,kurš bija veiksmīgāks par mani .Butes ēda visu,ko piedāvāju.Distance ļoti tuva.Koordinātes nebūs.
Varbūt vēl kāds, bez Leonīda, no ilgadējiem jūras brekšiem ( " portfeļiem" ) vakar bija meties copes izaicinājumam jūrā.....:).
19arbuzins81 [30.09.19]: Mazirbē! Puikas vilka gan no tāluma gan no 20-30m.Blakus džeki tik no krasta palaida un 6 vimbas un čupa ar butēm
Izklausās ka beidzot ir sākušās. Visu gadu gaidiju šo brīdi;D
Mazirbē! Puikas vilka gan no tāluma gan no 20-30m.Blakus džeki tik no krasta palaida un 6 vimbas un čupa ar butēm
leonids [54m]: Vakar labi pastrādāju.Ļoti iepriecinošs izmērs.Kurā vietā copēji?
renars25, 30.septembris 2019, 09:51
uz garneli
leonids [30.09.19]: Vakar labi pastrādāju.Ļoti iepriecinošs izmērs.
Kurā vietā copēji?
leonids [30.09.19]: Nekas copē nav prognozējams.Kolkā gar krastu zāle ceļo no vienas vietas uz otru.Pieļauju,ka citur tas pats.
Uz ko tagad labāk ņem? Un kādā distancē dzīvojs?
Nekas copē nav prognozējams.Kolkā gar krastu zāle ceļo no vienas vietas uz otru.Pieļauju,ka citur tas pats.
leonids, 30.septembris 2019, 09:42
tieši tā!! Man visu nakti ...te bija zāle,te atkal pāris stundas nebija... utt
Nekas copē nav prognozējams.Kolkā gar krastu zāle ceļo no vienas vietas uz otru.Pieļauju,ka citur tas pats.
Sveiki kungi. Doma piektdien vakarā braukt ķert buti. Windy rāda ka laiks buūs normāls cik es tur saprotu. Varbūt varat ko ieteikt jo negribētos ieberzties. Gabals pamatīgs ko braukt.
Ko nozīmē rokdarbi
elgreko, 30.septembris 2019, 08:51
Zāli piņķerēju
Vakar labi pastrādāju.Ļoti iepriecinošs izmērs.