atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

edzons36 23.07.19
Malacis, pašķirtsti vēl lapas, varbūt vēl ieraudzīsi
Terauds 23.07.19
Super, ne asakas! Beigās ieliec atskaiti pareizajā sadaļā!
Pravietis 23.07.19
Terauds [23.07.19]: Pravieti, kā šodien ķērās? Rakstīji, ka brauksi uz copi.
Tā ir. Vēl nav vakars. Pagaidām tīkliņa līnis uz 1400 un breksis uz 1500. Aizgāja krim. zandarts un breksis līdz 1800. Skaists portfelis. Plicu šodien nav vispār un citu sīkumu arī nav. Fīders un mānekļi. Bet vai jūrniekus tas interesē.
Domaataajs 23.07.19
Pag, draugs, ja Tu man šito adresē, tad es par to gribu pārliecināties, kura datumā (os) tas ir bijis, kad es to esmu teicis, jo es vairumā gadījumu saku, ka uz jūru vērts braukt ir vienmēr, tikai vai būs makšķerēšanai piemēroti apstākļi un vai būs zivs pie krasta.
Vismaz pēdējās 10 lapās es neko tādu neatrodu.

M???
edzons36 23.07.19
Kaut vai piemērs :"Es tagad vēlos aizbraukt butēs, kas man būtu vajadzīgs? Vai ir vērts?" Tu un vēl Tavi līdzīgie "P" mani notirsīs!!! Pasaki, ka vēl tā nav taisnība?
edzons36 23.07.19
Par domām respekts! Idejas un pieredze notirst citus "fuj".
Domaataajs 23.07.19
Domātāj, tiešām ekspertu viedoklis ir kreisajā pusē, bet ne gudro padomdevēju!!! Patin atpakaļ savu filmu, redzēsi cik Tu esi specs, un galvenais jebkuram. Es arī esmu cilvēks, kurš pabaro tikai savu ģimeni, man pietiek tikai ar nelielu daudzumu, nevis spaiņiem. Un batls nav slepkavošana, var taču sarunāt noteikumus. Tiekamies jūrā, ne asakas!

edzons36, 23.jūlijs 2019, 09:52

Kā jau teicu, šeit nevienam nav liegts izteikt savas domas un idejas. Un līdzšinējo pieredzi.
Ne asakas.
edzons36 23.07.19
Sorry, negribu mērīties, bet citreiz sāk besīt ārā. Esmu ļoti noturīgs
leonids 23.07.19
Nu gan panesās!Veči beidziet mērīties ar...
edzons36 23.07.19
Pravietis, Es,Tevi uzaicinu uz jūras copi viens pret vienu! Diametru un Leonīdu es pazīstu personīgu, un mans niks nenozīmē vecumu, Tev taču visu gudrajām bija jāsaprot! Esmu pietiekami pieaudzis, un par saviem vārdiem atbildošs cilvēks. Palasi savas replikas nesen atpakaļ, kad cilvēki jautā par copi. Un varam tikties kaut rīt, ne tikai spaiņus laikā!! Ha ha ha "pravietis"
edzons36 23.07.19
Pravietis, Es,Tevi uzaicinu uz jūras copi viens pret vienu! Diametru un Leonīdu es pazīstu personīgu, un mans niks nenozīmē vecumu, Tev taču visu gudrajām bija jāsaprot! Esmu pietiekami pieaudzis, un par saviem vārdiem atbildošs cilvēks. Palasi savas replikas nesen atpakaļ, kad cilvēki jautā par copi. Un varam tikties kaut rīt, ne tikai spaiņus laikā!! Ha ha ha "pravietis"
urmaas 23.07.19
Pravietis [23.07.19]: Domaataajs [9:13]: Ekspertu un padomdevēju saraksts ir sākumlapā kreisajā pusē.
Es pagaidām nevienam par ekspertu neesmu uzmeties. Slepkavošanas sacensības neatzīstu, man pietiek ar 3 kg zivju atšķirībā no daža laba cita, un savā pieredzē un idejās šeit dalīties nav aizliegts.
Cienīsim viens otra uzskatus.Domaataaj, iepazīsimies pie jūras. Jūtu esam viena gadagājuma, iespējams būs interesanti. Tagad jau šķiet saprotamies par "drēbi" . Domāju Diametrs, Leonīds un Edzons36, ja patiesu nodomu vadīts, lai pievienojās. Varbūt ar mums viņam būs interesanti, neskatoties uz gadu starpību. Tikai nedaudz vēlāk, kad sāks pa īstam kost.
Uz to vecumu kosšana jau jāmet pie malas, nevis jāsāk nopietni! :)
Terauds 23.07.19
Pravieti, kā šodien ķērās? Rakstīji, ka brauksi uz copi.
Pravietis 23.07.19
Domaataajs [23.07.19]: Ekspertu un padomdevēju saraksts ir sākumlapā kreisajā pusē.
Es pagaidām nevienam par ekspertu neesmu uzmeties. Slepkavošanas sacensības neatzīstu, man pietiek ar 3 kg zivju atšķirībā no daža laba cita, un savā pieredzē un idejās šeit dalīties nav aizliegts.
Cienīsim viens otra uzskatus.
Domaataaj, iepazīsimies pie jūras. Jūtu esam viena gadagājuma, iespējams būs interesanti. Tagad jau šķiet saprotamies par "drēbi" . Domāju Diametrs, Leonīds un Edzons36, ja patiesu nodomu vadīts, lai pievienojās. Varbūt ar mums viņam būs interesanti, neskatoties uz gadu starpību. Tikai nedaudz vēlāk, kad sāks pa īstam kost.
edzons36 23.07.19
Domātāj, tiešām ekspertu viedoklis ir kreisajā pusē, bet ne gudro padomdevēju!!! Patin atpakaļ savu filmu, redzēsi cik Tu esi specs, un galvenais jebkuram. Es arī esmu cilvēks, kurš pabaro tikai savu ģimeni, man pietiek tikai ar nelielu daudzumu, nevis spaiņiem. Un batls nav slepkavošana, var taču sarunāt noteikumus. Tiekamies jūrā, ne asakas!
Domaataajs 23.07.19
Ekspertu un padomdevēju saraksts ir sākumlapā kreisajā pusē.
Cienīsim viens otra uzskatus.
edzons36 23.07.19
Jūs taču abi šeit gudrinieki, visu padomdevēji!!! Labi Tu vari palikt malā.
Domaataajs 23.07.19
Pravietis, davaj uztaisām batlu jūras copē! Tu tāds specs, visu zini! Nosaki vietu, laiku, visi tavi apstākļi. Vari vēl paķert Domātāju! Būšu pagodināts!!!

edzons36, 22.jūlijs 2019, 23:58

Viņš mani neņems jo neesam pazīstami.
Un vispār - kādā sakarā mani te vēlies iepīt?
edzons36 23.07.19
cope71, pareizi teikts!!! Besī ārā, vienreiz ieliku atskaiti no copes,pateica ka es iršot, bet pats pa gadu neko nav atskaitījies, izņemot tukšu iršanu.
cope71 23.07.19

Lūk ar kādiem āķiem brekšus ķer lietpratēji!:)))))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs