Cope no 1200-1740. Posta. Plaukstiņas -jā, bet tas tomēr nav 1 vai 2 butītes. Un nav jau rudens, bet cope pulīdz aktīva, daudz mazās, kas turpina augt. Super laiks , bet straumīte palieka, piramīdu Nr 4 nesa, bet “ezi” 100gr nē. Burvīgi pavadīta diena un LIELUM LIELS PALDIES DIAMETRAM!!! Ne asakas vīri!
mar4ello25, 22.marts 2019, 21:05
Paldies Tev, ka satikāmies un varēju palīdzēt :)
Cope no 1200-1740. Posta. Plaukstiņas -jā, bet tas tomēr nav 1 vai 2 butītes. Un nav jau rudens, bet cope pulīdz aktīva, daudz mazās, kas turpina augt. Super laiks , bet straumīte palieka, piramīdu Nr 4 nesa, bet “ezi” 100gr nē. Burvīgi pavadīta diena un LIELUM LIELS PALDIES DIAMETRAM!!! Ne asakas vīri!
Cope ragā forša, vakar gan varētu teikt, ka vairāk izbaudīju laiku, lietu, vēju kā copi, jo man ne piesitiena....kad jau krāvos nost, tad Leonīds buti noķēra...šodien gan revanša nebūs, biju Ventā vimbas ķert, tur lielāka aktivitāte....
A ko, pie jūras šodien vējš ļauj copēt?
Kādi rezultāti Leonīd?
mar4ello25, 22.marts 2019, 17:22
Un pašam tikai divas plaustiņas, vai vēl kaut kas.....
Es drosmīgs neklātienē.Mēs ar Truksi bijām gandrīz blakus.Šovakar tai lietai pārspēle.
leonids, 22.marts 2019, 16:14
Tad jau mačš notika, rezultāts arī atklāts.....Šovakar revanšs, vai kā.....
Es drosmīgs neklātienē.Mēs ar Truksi bijām gandrīz blakus.Šovakar tai lietai pārspēle.
Brex,tad vēl LIILY MARLEEN,PANZERLIED,ALTE KAMERADEN...KATJUŠA.Tuvojities attiecīgiem svētkiem,ar līdzīgām lietām nejoko.
leonids, 22.marts 2019, 11:56
Leonīd,
Drosmīgs esi, ka nebaidies staigāt pa " mīnu " laukiem.....
Brex,tad vēl LIILY MARLEEN,PANZERLIED,ALTE KAMERADEN...KATJUŠA.Tuvojities attiecīgiem svētkiem,ar līdzīgām lietām nejoko.
Svētās zivis parādījušās aizsniedzamā attālumā. PM
saulite, 21.marts 2019, 22:37
Vai renģēdājam reņģe, bet kungiem, baltajām apkaklītēm lasis, savukārt, proletariātam vimbas sālītā fileja laša vietā. :),:).
Šovakar dižs loms:viena plaukstiņa butīte+salaka.Uzriktējiet salaku sistēmas un mauciet.Man tuvākajā vimbu upē līmenis virs 3m,tas mežā iekšā.Cits neatliek kā jūra.
Svētās zivis parādījušās aizsniedzamā attālumā. PM
Butes, reizēm mencas, vimbas, ozons! :)
Tas viss labā kompānijā. :)
+ Ērika:)
juliuss [21.03.19]: Kādreiz katru gadu Ādolfa dzimteni "svinēju" pie jūras. Par lomiem grēks bij sūdzēties.
urmaas, 21.marts 2019, 20:39
Kas 20.aprīlī derīgs bij ķerams?
Butes, reizēm mencas, vimbas, ozons! :)
Tas viss labā kompānijā. :)
Kādreiz katru gadu Ādolfa dzimteni "svinēju" pie jūras. Par lomiem grēks bij sūdzēties.
urmaas, 21.marts 2019, 20:39
Kas 20.aprīlī derīgs bij ķerams?
Nav vairs tik daudz brīvā laika.
urmaas, 21.marts 2019, 21:23
tak svinēt jau var ne tikai pie jūras ;)