Vakarnakt un šodien Lūžņa-0
Sveiki jūras vilki deibzot izdevās arī tikt forumā .ka ar butem no Pāvilostas. līdz Liepājai? varbūt ir kāds info kādam???
Labvakar. Kādas prognozes Ovīši, Lūžņa ritdien. Vēja, viļņu ietekme, un bušu esamība. Doma rīt braukt . Paldies
Fishmens [Vakar]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!Kā var tikt tai watsap grupā?
Agris55, 22.oktobris 2018, 11:32
19. oktobris pl. 13.58
Fishmens [Vakar]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!Kā var tikt tai watsap grupā?
Agris55, 22.oktobris 2018, 11:32
apskati te pat dažas lapas atpakaļ. Tur ir links ar pieslēgšanos grupai.
Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina
diametrs, 22.oktobris 2018, 09:05
Spuras un asti atstājam jo tās var labi sakraukšķināt cepot, bet ta gaumes lieta.
Pirms cepšanas mazgājam sālsūdenī, iesālās un gļotas noiet vienlaikus.
Domaataajs, 22.oktobris 2018, 12:48
Spuras un astes aizņem vietu. Maza saldētava diemžēl ...
Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina
diametrs, 22.oktobris 2018, 09:05
Spuras un asti atstājam jo tās var labi sakraukšķināt cepot, bet ta gaumes lieta.
Pirms cepšanas mazgājam sālsūdenī, iesālās un gļotas noiet vienlaikus.
Man parasti tā - lielākas un skaistākās dodu prom, mazākās un vidējās ēdu pats. Pa porcijām. Prom dodamās atšķirīgos maisiņos. Atsaldētās labāk noslaucīt, nekā mazgāt. Tāpat kā nav ieteicams bekas mazgāt, bet apslaucīt
diametrs, 22.oktobris 2018, 12:25
Piekrītu tavam teiktajam par slaucīšanu, bet parasti dzīvē vajag uzreiz un tūlīt. Tadā gadījumā atsaldēšana aukstā ūdenī un pēcāk ietīšana avīzē ir vislabākais.
Man parasti tā - lielākas un skaistākās dodu prom, mazākās un vidējās ēdu pats. Pa porcijām. Prom dodamās atšķirīgos maisiņos. Atsaldētās labāk noslaucīt, nekā mazgāt. Tāpat kā nav ieteicams bekas mazgāt, bet apslaucīt
Es piekritīšu diametra un leonīda noķert teiktajam - arī saldēju iztīrītas un nelielās porcijās. Ja sanāk kūpiņam tad, protams, var paglabāt ilgāk, tikai nesanāk - izdalās draugiem. Ne jau katrā copes reizē var noķert veselu kūpinātavu ;))
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi
elgreko, 22.oktobris 2018, 08:56
Es izvairos saldēt. Ja pāri palikušo pleksti labi , kvalitatīvi izkūpina, nemaz nevajag taisīt voblu, tad ledusskapī pie 1 - 3 *C temperatūras var glabāt un ēst turpat divas nedēļas, garša nemainās. Parasti tiek apēsta ātrāk.
Fishmens [21.10.18]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!
Kā var tikt tai watsap grupā?
Protams,zivis,jebkuras,kas domātas pašam pārtikai,iztīrītas nomazgātas,saliktas mazās porcijās pārtikas plēvē vai mazos maisiņos.Lai sasalušu zivi iztīrītu,tā ir katorga.
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi
elgreko, 22.oktobris 2018, 08:56
Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi
Piektdien vislabāk ķēries uz brētliņa+garnele kombināciju.
Un ķēries tur, kur bedre bija, nevis kur sekls.
A seklumā vīri peldinājuši garneles ne nu pa tukšo galīgi, bet neko aŗī dižu
Man vislabak uz brěću galvăm.
Věj§ ar bij vajadzigs. Reăli iekustinaja.
šodien 4 cilvēku kompānija no 8-10 rīta Ovišos 6 butes uz 4 cilvēkiem,pārcēlāmies uz Jauciemu .no 11-16 man 31 bute no sākuma ņēma reņģi un tad no 14 panesās tikai vārītā garnele.uz vēlāku pēcpusdienu sāka celties viļņi un vējš