atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Asakainais 22.10.18
Vakarnakt un šodien Lūžņa-0
JUNGA221 22.10.18
Sveiki jūras vilki deibzot izdevās arī tikt forumā .ka ar butem no Pāvilostas. līdz Liepājai? varbūt ir kāds info kādam???
balozi777 22.10.18
Labvakar. Kādas prognozes Ovīši, Lūžņa ritdien. Vēja, viļņu ietekme, un bušu esamība. Doma rīt braukt . Paldies
Fishmens 22.10.18
Fishmens [Vakar]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!Kā var tikt tai watsap grupā?

Agris55, 22.oktobris 2018, 11:32

19. oktobris pl. 13.58
Fishmens 22.10.18
Fishmens [Vakar]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!Kā var tikt tai watsap grupā?

Agris55, 22.oktobris 2018, 11:32

apskati te pat dažas lapas atpakaļ. Tur ir links ar pieslēgšanos grupai.
diametrs 22.10.18
Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina

diametrs, 22.oktobris 2018, 09:05

Spuras un asti atstājam jo tās var labi sakraukšķināt cepot, bet ta gaumes lieta.
Pirms cepšanas mazgājam sālsūdenī, iesālās un gļotas noiet vienlaikus.

Domaataajs, 22.oktobris 2018, 12:48

Spuras un astes aizņem vietu. Maza saldētava diemžēl ...
Domaataajs 22.10.18
Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina

diametrs, 22.oktobris 2018, 09:05

Spuras un asti atstājam jo tās var labi sakraukšķināt cepot, bet ta gaumes lieta.
Pirms cepšanas mazgājam sālsūdenī, iesālās un gļotas noiet vienlaikus.
Pravietis 22.10.18
Man parasti tā - lielākas un skaistākās dodu prom, mazākās un vidējās ēdu pats. Pa porcijām. Prom dodamās atšķirīgos maisiņos. Atsaldētās labāk noslaucīt, nekā mazgāt. Tāpat kā nav ieteicams bekas mazgāt, bet apslaucīt

diametrs, 22.oktobris 2018, 12:25

Piekrītu tavam teiktajam par slaucīšanu, bet parasti dzīvē vajag uzreiz un tūlīt. Tadā gadījumā atsaldēšana aukstā ūdenī un pēcāk ietīšana avīzē ir vislabākais.
diametrs 22.10.18
Man parasti tā - lielākas un skaistākās dodu prom, mazākās un vidējās ēdu pats. Pa porcijām. Prom dodamās atšķirīgos maisiņos. Atsaldētās labāk noslaucīt, nekā mazgāt. Tāpat kā nav ieteicams bekas mazgāt, bet apslaucīt
skiperis 22.10.18
Es piekritīšu diametra un leonīda noķert teiktajam - arī saldēju iztīrītas un nelielās porcijās. Ja sanāk kūpiņam tad, protams, var paglabāt ilgāk, tikai nesanāk - izdalās draugiem. Ne jau katrā copes reizē var noķert veselu kūpinātavu ;))
Pravietis 22.10.18
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi

elgreko, 22.oktobris 2018, 08:56

Es izvairos saldēt. Ja pāri palikušo pleksti labi , kvalitatīvi izkūpina, nemaz nevajag taisīt voblu, tad ledusskapī pie 1 - 3 *C temperatūras var glabāt un ēst turpat divas nedēļas, garša nemainās. Parasti tiek apēsta ātrāk.
Agris55 22.10.18
Fishmens [21.10.18]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!
Kā var tikt tai watsap grupā?
leonids 22.10.18
Protams,zivis,jebkuras,kas domātas pašam pārtikai,iztīrītas nomazgātas,saliktas mazās porcijās pārtikas plēvē vai mazos maisiņos.Lai sasalušu zivi iztīrītu,tā ir katorga.
diametrs 22.10.18
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi

elgreko, 22.oktobris 2018, 08:56

elgreko 22.10.18
Domaataajs 21.10.18
Par Ovīšiem runāju.
Domaataajs 21.10.18
Piektdien vislabāk ķēries uz brētliņa+garnele kombināciju.
Un ķēries tur, kur bedre bija, nevis kur sekls.
A seklumā vīri peldinājuši garneles ne nu pa tukšo galīgi, bet neko aŗī dižu
seedoo 21.10.18
Man vislabak uz brěću galvăm.
seedoo 21.10.18
Věj§ ar bij vajadzigs. Reăli iekustinaja.
elgreko 21.10.18
šodien 4 cilvēku kompānija no 8-10 rīta Ovišos 6 butes uz 4 cilvēkiem,pārcēlāmies uz Jauciemu .no 11-16 man 31 bute no sākuma ņēma reņģi un tad no 14 panesās tikai vārītā garnele.uz vēlāku pēcpusdienu sāka celties viļņi un vējš

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs