atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Domaataajs 07.07.18
Tāds sekls izskatās no šejienes
Zukoo 07.07.18

Miķeļbāka 2 stundas katrs pa 4 butītem dabūjām, mazas bet biezas, minimālā zālīte protams vējš, vilnītis labs tagad pauzīte vakariņu tad ies uz vakaru un nakts copi
Pravietis 04.07.18
Pravieti. Aizsūtīju vēstuli.

mar4ello25, 4.jūlijs 2018, 15:32

Paldies.

Es atbildēju.
mar4ello25 04.07.18
Pravieti. Aizsūtīju vēstuli.
Pravietis 04.07.18
Atvaino, Tu jau teici Kolkas pusē, bet jautājums tāds mazjūrā vai lieljūrā un aptuvenais skaits... :).
Pravietis 04.07.18
Vai nepateiksi kurā vietā tad atrāvies un no cikiem līdz cikiem bada pātagas vicināji........Kurā sprīdī bija kļovs.
mar4ello25 04.07.18
Nu ko, sezona atklāta. Izmēriņš kā jau vasarā, bet copes prieks ir galvenais:) Svari sačakarējās tāpēc cik kopā bija nepateikšu, bet bija brīdis kad ar visiem 3 kàtiem bija pagrūti tikt galā:) Laiciņš protams nelutināja. Tas viss Kolkas pusē. Bildes nezinu kā ielikt
diametrs 24.06.18
Lustīgu līgošanu jūras draugi :)
Ar mēru ēdam un sašlikus un cepumus :D
Sveiciens visiem ar kuriem vairāku gadu laikā esmu komunicējis un copējis kopā, kā arī jaunajiem jūras draugiem :)
Pie jūras vislabāk - tiekamies :)

edzuss2, 23.jūnijs 2018, 16:25

Lustīgi Tev :)
Pravietis 24.06.18
Kas jauns lieljūras akvatorijā, izskatās neviens ķemmes nepabaroja ar cepumiem un rosolu.......:).
edzuss2 23.06.18
Lustīgu līgošanu jūras draugi :)
Ar mēru ēdam un sašlikus un cepumus :D
Sveiciens visiem ar kuriem vairāku gadu laikā esmu komunicējis un copējis kopā, kā arī jaunajiem jūras draugiem :)
Pie jūras vislabāk - tiekamies :)
valfins 23.06.18
Vakar Vakarā pēc vēja nomierinasanas,straume bij laba,copites tik divas bij bet klusums.....Miķelī....
Domaataajs 21.06.18
sveiki copmani...kas daras vai nedaras jura? bute ir

eniro88, 21.jūnijs 2018, 21:16

Bute ir vienmēr, tikai ne vienmēr aizsniedzama un paņemama :)
diametrs 21.06.18
Citreiz, ka aizbraucu un iekomentēju, smējās kāds. Tagad Tava kārta pārbaudīt copes efektivitāti
diametrs 21.06.18

eniro88, 21.jūnijs 2018, 21:16

Aizbrauc un mums izstāsti ?
eniro88 21.06.18
rzelts 20.06.18
diametrs [20.06.18]: Iepriekš manu rakstīto var lielākoties ignorēt - Cēsu cepumu 6-paka
Kam ta negadās, karstos vasaras vakaros :D
diametrs 20.06.18
Iepriekš manu rakstīto var lielākoties ignorēt - Cēsu cepumu 6-paka
diametrs 19.06.18
Iespējams,ka esam tikušies lieljūras pusē.Rudenī es pārvietojos ar mocīti,ķivere uz galvas,vēl viens brauc,ķiveri nelieto.Varbūt tas esi Tu,kas savus piederumus pārvieto ar ratiņu palīdzību?Rītvakar mēģināšu,vēl neesmu izvēlējies vietu.Zvejnieku ķertās butes ir labas.Šogad miesās pieņēmušās ātrāk kā citus gadus.

leonids, 15.jūnijs 2018, 21:59

Man liekas, ka ar ratiņiem varbūt ved Seedoo, varbūt arī kāds cits

diametrs, 15.jūnijs 2018, 22:05

Sveiks Diametr,

Biji kādu laiku pieklusis, laikam jau tās kārnās ķemmes lāgā pie sirds neiet, tagad esi atsācis zondēt ekvatoriju. Redz, ko Leonīds saka, tā varētu būt..., bet es gan esmu saldūdeņos. Ceļš patāls līdz jūrai, savādāk jau varētu, bet vēl pagaidīšu.

Pravietis, 16.jūnijs 2018, 11:35

Vispār jāraksta mazāk. Sevišķi, ka daudzi saprot vairāk nekā es. Un citi orientēti uz apriešanu. Aizbraukšu, pacopēšu, kā jau nu pratīšu. Ar kādu PM vai telefoniski. Ir jau kādi, kas saprot, ko un kā jūrā darīt. Domā, Copē, Pareģo un Māca citiem. Es esmu parasts cilvēciņš. Jūra iedeva - priecājos. Neiedeva - atslābinos un mēģinu gūt baudu no dabas skaistuma, jūras utt. Ne asakas. Domāsim šajā sezonā arī pozitīvi :)
leonids 17.06.18
Protams,ka tumsā.
sailing 17.06.18
nu lidz septembra otrai pusei visa aktivitaate parsvaraa pa tumsu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs