atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Garais30 17.11.17
Kā copmaņi tiek klāt no paša raga uz līča pusi.iet ar kājām no maksas stāvvietas vai iet ar kājām .no skatu torņa gar krastu līdz ragam??
Pravietis 16.11.17
Seedoo,

Bet tas jau ir cerīgi, tas nozīmē, ka bute nav atstājusi pavisam krastu, bet vēl ganās. Mana saprašana, ka ar katru dienu tās paliks mazāk....
Domāju rīt braukt pie tāda vēja pēc līcenēm.
seedoo 16.11.17
Pravietis [16.11.17]: Esmu jau sataisījies rītdienas cīņai ar dabu, bet klausos jūs un domāju kur lai noenkurojas. Ar lomiem šodien arī neviens nedižojas. Ka nu rītdienas cīņa ar vēju nesanāk veltīga, jo plekste nav pienākusi pie krasta.... Ko ieteiksiet.......
Viegli nebus. Ar tumsu mazie apseda. Ne asakas!
jega 16.11.17
Švaki šodien pāris butes samērā nelielas
Domaataajs 16.11.17
Sveki biedri
Ja nav GRŪTI, varbūt kāds var pateikt, kas rīt varētu darīties ar laiku utt ovišos. Vai labāk uz citu pusi braukt.

andzinss, 16.novembris 2017, 16:30

Tad uz Kolkas pusi meklējies. Runā gan, ka Mazjūrā buti var meklēt tikai diennakts tumšajā laikā. Tad gan grūti ievērot ķērājus ūdenī un var palikt bez sistēmām.
Pravietis 16.11.17
Esmu jau sataisījies rītdienas cīņai ar dabu, bet klausos jūs un domāju kur lai noenkurojas. Ar lomiem šodien arī neviens nedižojas. Ka nu rītdienas cīņa ar vēju nesanāk veltīga, jo plekste nav pienākusi pie krasta.... Ko ieteiksiet.......
seedoo 16.11.17
Bute lasâs. Pietiek jau protams, bet interesanti ko tumsa teiks!
juliuss 16.11.17
Tagad juras krasta praktiski veja nav!

seedoo, 16.novembris 2017, 17:18

A bute ir? Ja ir tad gana?
seedoo 16.11.17
Tagad juras krasta praktiski veja nav!
seedoo 16.11.17
andzinss [16.11.17]: Sveki biedri
Ja nav GRŪTI, varbūt kāds var pateikt, kas rīt varētu darīties ar laiku utt ovišos. Vai labāk uz citu pusi braukt.
Virs 10m/s par cietu!!!
juliuss 16.11.17
Sveki biedri

andzinss, 16.novembris 2017, 16:30

Ieskatījos (nebija GRŪTI) meteolapā - 10....12m/s rietumu/dienvidrietumu vējš.... Ja domā, ka spēsi ar tādu tikt galā, tad mēģini. Es paliktu mājās.
andzinss 16.11.17
Sveki biedri
seedoo 16.11.17
romano [16.11.17]: Ovīšos tagad nav pūtiens?Čomi ar bija no rīta,bet dēļ vēja aiztinās citur.
Ta ir jūra! Ar pūtienu ir jasadzivo! Zali nedzen!
Lauris74 16.11.17
Karūsas nav kāds mēģinājis Kuivižos vai Engurē ķert? Kas tur pašlaik notiek? Laikam jau vīri tikai buti medī :)!
romano 16.11.17
Ovīšos tagad nav pūtiens?Čomi ar bija no rīta,bet dēļ vēja aiztinās citur.
seedoo 16.11.17
Ovīšu tuvuma. Pie tiraa R šaurums pārvēršas truba. Nav tik ciets!
Garais30 16.11.17
Kurā vietā tad ķerat??
seedoo 16.11.17

Cīnos! Tiko spožo pakasu. Aki norava. Jura normaa.
sevalods 16.11.17
Sveicināts Leonīd, nosūtīju tev vēstulīti!
leonids 15.11.17
Gribās redzēt kaitnieku,par buti skaidrs.Šovakar viļņu,zāles un straume pietiktu visiem.Visu to es baudīju viens.Līča pusē aizvējš.Butes 5gab+liela salaka.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs