atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

SoTo 05.11.17
Kur tiks publicēti Jūrkalnes maču rezultāti?
juliuss 05.11.17
Ivošos copi beidzām 14os. Bija ok, bet Lielu maz.
agnisk 05.11.17
Šodien Lūžņā no 6.00 līdz 12.30 16 gab., izmērs dažāds. Vēl apmēram tik pat tika amnestētas. No rīta līdz 9 ņēma garneli un brētliņu, pēc tam tikai garneli. Beidzās garnele, beidzās cope.
JurgisB 05.11.17
Pie oranžajiem stabiņiem, kuru vairs nav, tauta ļoti daudz. Šogad tik daudz nav redzēts. Jūra mierīga, pirmajās 10min 2 dupleti.zāle nav, straume nav.
airi2 05.11.17
Šodien pie jūras brīva vieta ir ? Jāprovē uz vakar copi aizšaut.
rausis123 05.11.17
To es saprotu ka sacensības Jurkalne tiesajusi kartigi tiesnesi nevis ka katru reizi kautkadi pareizie eksperti
tataars_ 05.11.17
ohozolins [05.11.17]: Sēžam Miķeļtornī un ņem diezgan labi. Ar brišanu. Bija dupleti, tripleti. Dažas diezgan laba izmēra, bet pārsvarā plauksta. Ar tautu paplāni. Man, kā iesācējam, āķis lūpā. Ne asakas!
Kur seedi, es pie seetas,kautkas notiek, lielo nav
jjanis 05.11.17
Kalvados beidzas, garso Juliusa renges fileja
jjanis 05.11.17
Ivoši, kalvados ir gards
edgars1013 05.11.17
Miķeļtornī tiešām cope laba,laiks ar lutina.Esam no pl 23:00 un sūdzēties nevaram zivis aktīvi ņem,ķeram uz garneli.Ne asakas!
ohozolins 05.11.17
Sēžam Miķeļtornī un ņem diezgan labi. Ar brišanu. Bija dupleti, tripleti. Dažas diezgan laba izmēra, bet pārsvarā plauksta. Ar tautu paplāni. Man, kā iesācējam, āķis lūpā. Ne asakas!
bumerangs83 05.11.17
Kur vares apskatities Jurkalnes sacensibu rezultatus?
truksis 05.11.17
Truksi, kā rezultāti?

Kisloto, 4.novembris 2017, 13:59

Jurkalne sacensibas pirma vieta 6.5, otra 6.1kg. Bija ari tuksie sektori, tresa laikam 5.9kg.
Cik dzirdeju, bija ari divas mera mencas.
Zale un straume pasakaina, varetu pilnu masinu ar zali sabazt :D
rausis123 04.11.17

Lielākā šonakt trāpījās gandrīz 700 g smaga
bbw 04.11.17
seedoo [04.11.17]: bbw [20:24]: Davidov [19:20]: Lūžņā zivis arī ķeras vai tikai cilvēku daudz?Ņem, ņem. Vējš ideāls, viļņi ideāli, tikai diezgan daudz mazo. Katram mums pa divām ņemamām ir (ja īsāka pa no pirksu galiem līdz delnas locītavai, - zemmērs). Zāļu arī nav.
Āķi arī bieži noēsti.Pec putiena parasti berni ir pa krastu!
Varbūt arī, neviens nav no mums "rūdīts jūrnieks", gadās arī pa tīri smukai, triplets viens arī bija :)
seedoo 04.11.17
bbw [04.11.17]: Davidov [19:20]: Lūžņā zivis arī ķeras vai tikai cilvēku daudz?Ņem, ņem. Vējš ideāls, viļņi ideāli, tikai diezgan daudz mazo. Katram mums pa divām ņemamām ir (ja īsāka pa no pirksu galiem līdz delnas locītavai, - zemmērs). Zāļu arī nav.
Āķi arī bieži noēsti.
Pec putiena parasti berni ir pa krastu!
opusums 04.11.17
kaadi rezultaati juurkalneee!??
Slaidais 04.11.17
Varbūt kādam bušu copmanim ir 5-6 vietīgs busiņš un vēlēšanās nedaudz piepelnīties?
Nākošnedēļ darba dienā Lilaste-Rīga- Miķeļbāka vai Lūžņa un naktī atpakaļ.
Benzīns no mums, par samaksu privāti.
iconcept.lv 04.11.17
Bijām vakar no 6:30 līdz 23:00 Miķeļtornī - man personīgi 9kg, izmērs gan varēja būt labāks, diezgan pasīkas. Uz reņģi ar ķiploku izmērs nāca labāks kā uz garneli. Labākā cope no rīta un uz vakaru, dienas vidū straume un zāle traucēja, bet ik pa laikam arī kāda bute iznāca.
Tommy 04.11.17
Paldies par mačiem Jūrkalnē kolēģi!Bet liels sašutums par maču tiesnešiem,kuri pārsvarā bija pālī!Kauns!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs