atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

sailing 06.10.17
Irbes šaurumā šovakar un pa nakti vispār mierīgi ar straumēm pēc prognozes, viļņi arī kā vajag.

Domaataajs, 6.oktobris 2017, 16:56

es te vairaakas prognozes peetu, un nu vairs vispaar gudrs netieku
sailing 06.10.17
Sveiciens visiem šeit esošajiem. Tā kā esmu iesācējs tad priekš jums tas jautājums skanēs muļķīgi. Tātad, vai šovakar un rīt ir jēga braukt uz jūru ar domu noķert kādu plakano.

Coaster, 6.oktobris 2017, 16:24

ja doma ir, tad tik brauc un meegjini, es kad saaku arij taa dariiju, pirmo gadu nebija neviena kas ko apskaidro vai pastaasta, braucu, proveeju un runaajos ar viiriem krastaa, par attaalumu nav jaaraud, gatavu neko neviens mutee neieliks, tik ar bakstiishanaas metodi, netu un literatuuru, ja vienaa vietaa apstaaklji necieshami, pabrauc kur citur
Domaataajs 06.10.17
Irbes šaurumā šovakar un pa nakti vispār mierīgi ar straumēm pēc prognozes, viļņi arī kā vajag.
Domaataajs 06.10.17
Sveiciens visiem šeit esošajiem. Tā kā esmu iesācējs tad priekš jums tas jautājums skanēs muļķīgi. Tātad, vai šovakar un rīt ir jēga braukt uz jūru ar domu noķert kādu plakano.

Coaster, 6.oktobris 2017, 16:24

Arī ekskursijai ir jēga,, neaizbrauksi neuzzināsi.
http://en.ilmatieteenlaitos.fi/wave-forecast?
http://www.ilmateenistus.ee/meri/mereprognoosid/merevee-hoovused/?lang=en
Apstākļi ciešami, bez darba nepaliksi. ;)
seedoo 06.10.17
Coaster [06.10.17]: Sveiciens visiem šeit esošajiem. Tā kā esmu iesācējs tad priekš jums tas jautājums skanēs muļķīgi. Tātad, vai šovakar un rīt ir jēga braukt uz jūru ar domu noķert kādu plakano.
Viss atkarigs no paśa!
Coaster 06.10.17
seedoo 06.10.17
eisaaks [06.10.17]: Lūžņa +Rvējš nav labi,slikta pieredze.Pēdējo reizi zāle un straume bij nejēgā
Zăle ir viens no veiksmes faktoriem!
seedoo 06.10.17
Ak jaa, kā pěc pědjăm diskusijãm ir diskutěts noteicośais nav ko spraud uz ăķa, bet vietas izvele! Faktori...... katram savi. Jaukas brîvdienas tiem , kas uz jüru pośas, părějiem dvieli- lai siekalas var slaucit...
Fishmens 06.10.17
seedoo [06.10.17]: Gruti telefona ar lielu roku bakstit:)
Ok. Paldies par padomu!
eisaaks 06.10.17
Lūžņa +Rvējš nav labi,slikta pieredze.Pēdējo reizi zāle un straume bij nejēgā
seedoo 06.10.17
Gruti telefona ar lielu roku bakstit:)
seedoo 06.10.17
Fishmens [06.10.17]: seedoo [8m]: Fishmens [40m]: Sveiciens lietpratējiem! Kā domājat...pie tītdienas laika apstākļiem jūrā varēgu kādu buti samedīt? Doma ir par lūžņu.Kãpĕc tăda izvěle?Nez...nav man pjeredzes un zināšanas par citām vietām. Pēdējos gadus nraucu uz Lūžņu. Tuvu var piebraukt, viss pluss mīnus zināms. Citu argumentu naf. Tu izvēlētos citu pludmali?
Jura udens ir atpakal. Apstiprinata informacija. Laicinś tieśam OK. Es ari apmestos Lüżņjã tjkai visns bet! Brïvdiena un cilveku bus bezgala! Tamdrk brauktu uz mazaku kolhozu uz augśu tuvaj śaurumam. Personigi kielakie lomi ap śo laiku fieśi tur...... ir vilkti. Aiznjem vietu , panem centralaćku un bus uz sotaku. Vienkarśi pajautaju kapec tada izvele. Ne asakas.
Fishmens 06.10.17
seedoo [06.10.17]: Fishmens [40m]: Sveiciens lietpratējiem! Kā domājat...pie tītdienas laika apstākļiem jūrā varēgu kādu buti samedīt? Doma ir par lūžņu.Kãpĕc tăda izvěle?
Nez...nav man pjeredzes un zināšanas par citām vietām. Pēdējos gadus nraucu uz Lūžņu. Tuvu var piebraukt, viss pluss mīnus zināms. Citu argumentu naf. Tu izvēlētos citu pludmali?
seedoo 06.10.17
Fishmens [06.10.17]: Sveiciens lietpratējiem! Kā domājat...pie tītdienas laika apstākļiem jūrā varēgu kādu buti samedīt? Doma ir par lūžņu.
Kãpĕc tăda izvěle?
Fishmens 06.10.17
ovilks [06.10.17]: Sveiciens lietpratējiem! Kā domājat...pie tītdienas laika apstākļiem jūrā varēgu kādu buti samedīt? Doma ir par lūžņu.

Fishmens, 6.oktobris 2017, 14:30
Nezin, kā tītdien, bet rītdien varētu būt gana laba cope.
Nopietni? Super. Tad jālaiž! Ne asakas!
ovilks 06.10.17
Sveiciens lietpratējiem! Kā domājat...pie tītdienas laika apstākļiem jūrā varēgu kādu buti samedīt? Doma ir par lūžņu.

Fishmens, 6.oktobris 2017, 14:30

Nezin, kā tītdien, bet rītdien varētu būt gana laba cope.
Fishmens 06.10.17
Sveiciens lietpratējiem! Kā domājat...pie tītdienas laika apstākļiem jūrā varēgu kādu buti samedīt? Doma ir par lūžņu.
Babillon 05.10.17
Sveiki kungi kāds ko var pastāstīt par esošo situāciju ar butēm Liepājas pusē molis , saraiķi, šķēde ? Kaut kas ir uzlabojies ar mainīgajiem vējiem
urmaas 05.10.17
Julius
Tā vienmēr ir bijis un būs! :)
Tommy 04.10.17
Sveiki!Ir kāds kurš sestdien no Rīgas brauc uz jūru?Varu piebiedroties vai braukt ar savu auto.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs